söndag 14 februari 2010

Bree fortsätter


Det blev klart till slut. Jag hade ju lite för mycket för mig idag. Men party blev det och huset höll. Det var tveksamt ett par gånger. Tio stycken småtjejer kan röja rätt rejält.

Kan meddela att muffisarna gjorda på mix inte var lika poppis som de egengjorda hallongrottorna. Där ser man.

Imorgon är det visst måndag. Jag skulle behöva en helg till för att vila upp mig lite.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Att ha barn bjudning om det inte är födelsedag finns inte i min värld. Men då gjorde vi det klassiska misstaget att lova stora tjejen två kalas. Hon fyllde sju i torsdags och har knorrat över att alla kalas i klassen varit med bara tjejer. Jag hakar ju genast på i min genuspedagogiska iver och vips bjöd hon hela klassen på klassparty. Men sen har hon ju kompisar i området och dem kunde hon inte bjuda med klassen. (Tyckte att det räckte med 24 i taget). Vi fixade nya inbjudningskort och bjöd in 9 tjejer på tjejkväll i fredags.(Genus, my ass) Har aldrig haft kalas med bara flickor och trodde kanske att det skulle bli lite lugnare. På torsdagen när hon fyllde år dök både min moster och barnens farmor upp oinbjudna. De hade visst missat att släktkalaset skulle gå av stapeln på lördagen... Och det kunde vi ju inte ställa in.... Så, fyra bjudningar på en födelsedag gånger fem i familjen. Håhåjaja! Sa jag att söndagen spenderades hos en kaninuppfödare i Uppsala för att välja ut födelsedagspresenten? Ursäkta den långa kommentaren, men det är ju så sällan!
Åsa

Pernilla sa...

Såklart hon fyllde sju! Det missade jag lite...
Långa kommentarer mottages tacksamt - speciellt från dig. :)
Du, PUST! Jag var inte jättesugen heller på barnbjudning utan att det var födelsedag men hon är så social min dotter. Och jag också egentligen. Det var trevligt. Men jag konstaterade också att det där man tror att tjejer ska låta mindre... HA HA HA!

Pernilla sa...

Och kanin också. Hur tänkte ni där? ;)