onsdag 17 februari 2010

Kan man ta det intravenöst?

Jag vill ha cola. Min kropp vill ha cola. Varför kan vi inte bara få det då?

5 kommentarer:

kalaslotta sa...

När jag pluggade för 100 år sedan så drack jag 1,5 lit cola light per dag...inte bra.

Det är svårt att sluta för att de har beroendeframkallande medel i den...smart av dem va?

Jag löste det genom att tugga sockerfritt tuggummi istället...och blev på så sätt beroende av det..haha

Lycka till och håll emot...du grejar det!

Pernilla sa...

Tack! Jag tog just ett äpple. Och jag behöver ju inte handla på väg hem så jag kanske klarar mig från att köpa en och ge upp. I can do it. Jag är inte rädd. Jag kan sluta dricka cola. Jag kan sluta dricka cola. Jag kan inte sluta dricka cola. ;)

Åsa sa...

Stå emot tjejen, you can do it!
Det är jobbigast de tre första dagarna när man ska bryta ett beroende, så du har ju redan klarat mer än 50% av det jobbigaste. Ger du upp nu så får du stå ut med plågan en gång till. Bunkra med morötter och äpplen. Och ramlösa.
Heja, heja!
Åsa

Simona sa...

Inte för att jag förstår poängen egentligen med att sluta - kan bero på att jag själv missbrukar cola. MEN det funkar faktiskt att dricka bubbelvatten för mig, det är som om en del av suget sitter i bubblorna, iaf för mig. Jag drack ingen cola igår men en burk idag. Nu vill jag ha mer men tänkte stå emot. Har tyvärr lagt av med det andra bubblet också - iaf temporärt. Suck. Ört-te, here I come.

Pernilla sa...

Åsa. Jag gillar din logik. MEn jag har druckit varm choklad och ätit geléhjärtan. Inser att äpplen och morötter hade varit bättre. Oh well. Nu har jag killer huvudvärk, är snuvig och känner mig lite allmänt hängig. Kanske en influensa på G, det kanske inte alls är cola jag behöver.

Simona. Det är ju för att det är sjukt idiotiskt att dricka cola. Det är inte bra för ngt. Men jag håller med, ibland är det mest bubbelsug. Men mineralvatten är inte riktigt min grej. Och varför i herrens namn ska du lägga av med de godaste bubblorna? Vad är det här för trams? Laddar du för bokmässan så är du lite tidigt ute. Kan jag säga. :)