måndag 1 februari 2010

Vilken skruttmåndag det blev!

Sundsvall.
SJ.
Dålig kombination.

Maken skulle åka med tåget 6:30, kom iväg i tid. (Detta innebar uppstigning 5:15 för honom, och störningar för min skönhetssömn, nackdel med att ha inrett en liten hotellsvit åt föräldrarna. Han duschar typ i sovrummet).

En liten stund efter avgång gick tåget sönder. Och stod still. I fem och en halv timme. Sedan bogserades det tillbaka till Stockholm. Och nu sitter han på ett tåg på väg till Sundsvall. Déja vu.

SJ ligger inte högt i kurs just nu.
Dessutom blev de 6 timmar försenade på väg till Åre i onsdags.

Så grattis Sundsvall. Ni har min man inatt. Jag har tjejerna och trapporna. Och växtvärken. Och magvärken. Och mörkerrädslan. Och allt annat de kan komma på.

6 kommentarer:

Malin sa...

Hej!
Har du prövat att värma en vetekudde och lägga på dotterns värkande ben? Det funkade alltid när min son hade växtvärk. Funkar jättebra på värk i magen också. :-)

Pernilla sa...

Tack Malin. Det kör vi med. Och igår vaknade lilla och var arg för hennes kudde inte var varm längre. Suck. :)

Malin sa...

SJ och SL kan ta sej nånstans...det tog fem timmar för min man att åka till jobbet i Gnesta idag. Han satt en och en halv timme på ett pendeltåg som sen var tvunget att evakueras och alla passagerare fick hoppa av tåget och gå tillbaka på spåret. Är enormt glad över att jag inte behöver ta mej nånstans idag!

Anonym sa...

Hej

Detta var min kommentar på Lindas blogg.
http://www.amelia.se/blogg/linda-skugge/2010/01/19/mail-om-nattskrik/index.xml

Pernilla sa...

Malin, vilket skit! Usch.

Och det där var en riktigt bra grej tycker jag. Ska nog testa det där med att köpa paket! Tack för tips!

Catharina sa...

Jag har hört nånstans att Selen kan hjälpa mot växtvärk. Jo, det var min svärmor som hade hört det nu nyligen. För min man kontrade med att muttra att "det hade varit jä..igt bra att veta när man skulle sova med ullstrumpor" vilket tydligen var urknepet på 80-talet...

Kram Catharina