torsdag 25 februari 2010

Tristess

Vi går här inne och drar. I och för sig i världens vackraste hus, det kunde ju vara värre förstås.

Stora E spydde igår kväll och inatt. Inget idag, hittills.
Lilla E ville inte gå till dagis för att Stora skulle vara hemma. Egentligen lika bra, om det skulle vara smittsamt. Stora E är lite matt men har börjat piggna till. Lilla E har varit ettrigt pigg hela dagen.

Mina fingrar vill skriva men mina barn vill måla med vattenfärger, de vill bråka, de vill bajsa, de vill hjälpa till och hänga tvätt, de vill bada och de vill att jag ska sitta mittemellan när de tittar på film.

Jag är mamma. Jag gör som de vill. Jag är deras slav.

5 kommentarer:

Erika sa...

HaHa, det brukar vara bäst att göra som de säger :-) Hoppas att ni andra klarar er och slipper ligga och kräkas. Tyvärr är det kräktider lite här och där. Peppar,peppar så har vi klarat oss.

Z sa...

Hahahahahahahaha!!!!! Väldigt beskrivande måste jag säga!

Pernilla sa...

Erika, klart lugnast. Har sagt emot Lilla E tre gånger idag och då blir det liv...

Ja, man håller ju tummarna. Tror att det är STora E som är känslig bara. Säger vi. :)

Z, :)

Perny sa...

Här "får" vi inte ens lämna barnen på dagis om syskonen har kräksjuka. Håller tummarna för att ni slipper bli sjuka allihopa för visst låg ni väl för inte så länge sedan.

Pernilla sa...

Perny, det tycker jag är en bra regel. Man vet ju inte när det börjar om syskonet är smittat. Och ärligt talat, om man ändå har ena hemma så borde man kunna ha den andra hemma. Fast det är ju liiiite jobbigt med en som är dålig och en som är piggelin. Det vet vi ju alla.
Nä, det var nog i somras du tänker på. Då låg alla utom jag. Jag står alltid. :)