torsdag 18 februari 2010

Vem har

hittat reklamationsavdelningen för nätter? Jag hittar den varken hos hitta.se, eniro eller hos 118 800. Vem vet var den finns? Jag behöver den, någon måste få ta skit för det här.

Klockan 22. La mig.
Klockan 23. Blev störd av maken. Det gjorde inget.
Klockan 00. Blev störd av Lilla E:s väckarklocka som pep. Det gjorde något. Det var mormor som tyckte att damerna behövde väckarklockor. Damerna själva också. Själv begriper jag inte vad man ska med väckarklockor till om man aldrig behöver dem för att kliva upp.
Klockan 01. Lilla E började hosta.
Klockan 04. Lilla E hade hostat klart.
Klockan 05. Vi sov. Allihop.
Klockan 05:30. Stora E vaknade.

Jag och lilla hostis vabbar idag. Det gör något. Jag hade verkligen, verkligen behövt vara på jobbet idag.

4 kommentarer:

Simona sa...

Jag vabbar oxå. och diskar. Och tvättar. Och städar.
Tur att jag bara skulle vara hemma och skriva idag...

Simona sa...

Men du, blev du sjuk eller var det abstinens?

"Koffein är en uppiggande substans som finns i kaffe, te, och vissa läskedrycker som tex Coca-cola. Koffein är vanebildande.
Effekten hos koffein gör att aktiviteten i hjärnan höjs, liksom produktionen av adrenalin. Kroppen försätts i ett onaturligt högt vakenhetstillstånd. Koffein höjer även dopaminnivåerna i hjärnan, vilket gör att man mår bra. Detta är orsaken till den vanebildande effekten hos koffein. När den uppiggande effekten avtar blir man trött och hängig, vilket gör att man känner behov av att ta mer koffein."

Hm. Men det är ju så GOTT!

Och jag har en vit månad. Tänkte att jag ska testa det. Tränar, dricker grönt té (ibland iaf) och skippar alkohol. Ska se om det märks. Har varit så ruskigt trött sista tiden. Men att ge upp både cola (en burk om dan) och kaffe (en kopp om dan) känns som lite väl dramatiskt. Kanske testar det sen.

Nu frulle med ägg och leverpastej. Gudomligt!

Man får göra det bästa av vab-dagarna. Det är bara som mamma man är helt o-utbytlig, eller hur!

Nina sa...

Fy vad jobbigt! Ta tillfället i akt nu och försök vila ihop en stund, det behöver ni nog bägge två.

Krya på.

Pernilla sa...

Simona. Det låter som att vi har liknande dagar idag. :) Låter rätt smart med vit månad. Kanske också ska testa det. Snart.

Och du det låter rätt hemskt att sluta med koffein. Vad ska det då bli av mig? Blir jag trött och osmart då?
Vet inte om det är abstinens eller inte. Är jättesnuvig (inte abstinens) och har tokont i huvudet (kan vara abstinens). Ingen feber iaf. Det tyder ju på förkylning med lätt colaabstinens. Det är nog min diagnos.

Nina, tack för tanken. Vi har suttit och gosat och kollat på Lotta på Bråkmakargatan. Jag blev kidnappad och fick inte gå.