fredag 26 mars 2010

Barbara Voors hemsida

Jag har precis fått tips om att Barbara Voors har en hemsida. Där finns information om hennes böcker, en blogg och dessutom avdelningen "bakom pärmarna". Där berättar Barbara om hur hon fick idén till sina böcker. Massor av intressant läsning!

I april kommer Barbaras ungdomsbok "Emmy Moréns dubbla liv".

Jag har läst flera av Barbaras böcker och de stannar alltid kvar hos mig på ett eller annat sätt. Det kan vara en mening, en person och ibland hela berättelsen. Fastnar gör de alltid.

Bir väldigt nyfiken på ungdomsboken och det känns som en fördel att vara högstadiefröken, jag bör läsa litteratur som eleverna läser. Vilket påminner mig, jag har inte läst Tillsammans-serien av Denise Rudberg trots att var och varannan unge står i korridorerna och läser den. På alla tre skolor som jag har jobbat på det sista året.

3 kommentarer:

Carolina sa...

Men jisses mänska, hur har du INTE läst tillsammans!??? stick och köp genast, bakläxa för högstadiefröken!! och stackars dig - hur ska du nu kunna välja vad du ska läsa först - ÖVERBUDAT manus eller redan publicerade böcker av SAMMA författare.. Jaaa, såna problem du får. Jag vet, jag kan hjälpa dig! Jag har ju redan läst Tillsammans, så JAG kan ta manuset först, medan du läser ikapp! Kan det vara nåt?? : ) trevlig helg!

Pernilla sa...

He he, jag vet. :) Mitt liv är sååå besvärligt.

Världen enligt J. sa...

Barbara Voors stannar verkligen kvar. Jag har fortfarande en distinkt kroppslig känsla kvar av Akvarium...och då läste jag den ändå när det kom ut 1991. Det är inte många böcker som klår det.