torsdag 11 mars 2010

Äntligen!

Jag har letat i halva Stockholm, hela Leksand och i alla mina lådor därhemma. Min största last (faktiskt större än Coca-Cola Light) har varit slut ett tag. Jag skrapade på botten av min sista då jag till min lycka hittade en helt ny hemma i en låda. Och idag gick jag förbi Apoteket på lunchen och då! Äntligen! Jag köpte fyra på en gång, nu klarar jag mig nog en två veckor eller så.

6 kommentarer:

Carolina sa...

NU kan vi börja prata Hollywoodfru-varning... Först tassels och sen detta - är det mer vi inte vet...? LOL

Pernilla sa...

Maj gad! Tänk att jag inte ens gjorde kopplingen själv. Det här är illa. Jag får erkänna att jag överväger att ga en audition försnygga bartenders till vår inflyttningsfest. Och så gillar jag ju bubbeldricka.

Pernilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pernilla sa...

Ha en audition menar jag. Damn iPhone.

Carolina sa...

I rest my case. Glöm kravet på urringning - i ditt fall skulle vem som helst göra ett undantag och jag utnämner dig härmed högtidligen till Hollywoodfru honoris causa - något du kan passa på att fira med bubbel, för det är en finfin titel att få en helt vanlig torsdag!! Och tänk så skönt att du inte behövde kalla in någon väninna för att åka runt i Stockholm och hitta ett ersättningscerat! Grattis igen! (btw har du också gjort mig på jättegott humör, tack!) : ) Carolina

Pernilla sa...

Åh, tack! Jag känner mig stolt, exposed, nej - fel ord. Jag känner mig... glad. Jag måste nog köpa lite mer tassels.

Ja, det var tur att jag slapp ringa in en vän för sanningen är att jag shoppar bäst själv. Det är då det händer.

Bra humör bjuder vi på. Härligt!