söndag 28 mars 2010

Handla

Har just beställt hem mat. Vi får se om jag blir nöjd. Har nu testat mathem.se som Denise rekommenderar. Jag har tidigare använt Mataffären.se men var inte helt nöjd.

Det är ju ett grymt skönt sätt att handla den där trista vardagsmaten och alla basvaror men det är också lite svårt. Jag är rätt kräsen med vilka varor jag väljer så nu ska det bli spännade att se:

-Är gurkorna mjuka i ändarna?
-Är brödet ofärskt?
-Har mjölken kort hållbarhetsdatum?

Klart är i alla fall att jag är glad att jag slipper gå runt och trängas i affären, lägga i korgen, packa upp på bandet och packa ner i kassar (ja, jag vet att man kan självscanna men det tar också massor av tid och de senaste tre gångerna har jag fått avstämning, tack för det). Den största fördelen är nog att det går snabbare att klicka hemifrån och framförallt jag slipper gå trettio gånger från bilen och in med allting!

Annars är det lite frustrerat här hemma. Dagen rinner iväg och inget blir gjort. Känns det som. Och imorgon är det härligt måndag igen. Suck.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tråkigt att läsa att du inte varit nöjd med Mataffären.se i ditt tidigare köp. Jag önskar att vi fick ett nytt försök att göra dig nöjd i dina matinköp över nätet och ber att få bjuda på dina 2 nästkommande leveransavgifter. Skicka mig ett mail om du väljer att göra ett nytt förök med oss.
Niklas Zeitlin, Vice VD Mataffären.se

Pernilla sa...

Niklas, med ett sådant trevligt erbjudande är det klart att jag testar er igen! :) Tack!

PEWS sa...

Jag har provat mathem.se och var nöjd med dem. Ha en trevlig dag :)

Isa sa...

Jag känner igen det där med att dagarna går och inget blir gjort...:-( Har bara handlat hos Netextra för hundra år sen och det var superskönt!

Trevlig vecka!