fredag 19 mars 2010

Ooops

Häromdagen uträttade jag och mitt Mastercard ett litet ärende.Jag skulle bara kika lite men jag och försäljningskillen kom så bra överens så jag slog till, utan att ha med mig min IT-guru. Det kallar jag living on the edge.

Det har behövts en ny dator här hemma så det var inte helt impulsigt. Min kraschade ju under jullovet och maken fixade en temporär lösning men jag har saknat något riktigt. Nu har jag köpt en. Den är vacker, den till och med glittrar. Det här är min allra första helt egna dator. Som jag har köpt för mina egna pengar.

Tassels - check.
Läppmojs - check.
Bubbeldricka - check.
Handlat för mina egna pengar - check. (Hittar ingen länk men ni vet vad jag menar).

Oh my god! Jag är en hollywoodfru, så enkelt är det bara.

3 kommentarer:

Carolina sa...

you go girl! grattis till din fina dator! och på MAC funkar inte Word med rättstavning på stora dokument, min bara hängde sig - så ta bort rättstavningsgrejen det första du gör så att du kan stay in love med datorn lääänge. Då kan den nämligen hantera stora dokument, vilket din bok ju börjar bli... ha en skön helg!

Carolina sa...

Äsch - nu ser jag att det är en Vaio - ja, ja, det ska nog gå bra det också... : )

Pernilla sa...

Carolina, preciiis. Har genomlidit mac i ett halvår på förra jobbet. Ain't gonna happpen again om man säger så. iPhone är en sak, macdator en helt annan. Det enda bra med dem är att de är snygga och har några bra funktioner men annars är PC överlägsen. Tycker jag. Och stavningskontroll har jag aldrig. Klarar inte av idiotförslagen...