onsdag 31 mars 2010

Endast pernilla är vaken

Och stegis är med!

3 kommentarer:

Carolina sa...

Gomorron!
måste tipsa om en toppengrej som jag precis har investerat fast mig i - Nike+ skor som går att koppla trådlöst till iPhone/iPod eller specialklocka fr Nike. Den håller koll på sträcka, kaloriförbrukning m m och man kan ladda in all info i datorn och se sina framsteg. OK, framstegsbiten har jag inte kommit till riktigt än, men skorna var i alla fall JÄTTEsköna! Se till att du har ett par bra (sjukgymnasten håller säkert med) så går det mycket lättare. Och med risk för att verka helfjäskig så var det faktiskt tack vare din blogg som jag till slut kom iväg! Keep up the good work, du inspirerar mig, nästan som en träningskompis på distans (no pressure.. ; ) ) och ha en riktigt skön påsk!

Pernilla sa...

Carolina, jag har funderat på just det där! Jag funderade även på de apps som finns till iPhonen, frågan är vilket man ska använda.

Och det känns väldigt skönt att ha inspirerat dig till träning. Ibland känns det som att den här bloggen mest inspirerar till dekadenta saker som bubbeldricka, godis och bullar. Nu kör vi hårt!

Och ja. Jag ska köpa nya skor. Har rätt bra Asics men det är dags nu, det var därför jag funderade på Nike+ serien. :)

Carolina sa...

klart du ska utnyttja fördelarna med iPhonen! jag är jättenöjd med nike-grejerna i alla fall - och jag är INTE sponsrad... : )

och sen firar vi med bubbel såklart!