onsdag 10 mars 2010

Men titta

Jag hade också en "tassel" hemma. Jag kan nog också bli en
hollywoodfru.

4 kommentarer:

Carolina sa...

Nu är det bara urringningen som saknas - utan en sådan kan man nog inte blir Hollywoodfru misstänker jag... Men vi har det ju rätt bra här hemma också, eller hur! SKRIV nu så det ryker, smakprovet ovan var ju oerhört lovande!! Min sidan 65 (i en blivande avhandling) ska jag bespara omvärlden - men jag är såå glad att den finns, och det är så inspirerande att följa dig, som fixar så mycket fast du har det lika körigt som alla andra (om inte lite mer!) You go, girl!

Pernilla sa...

Ja men då ska jag knäppa upp blusen lite nästa gång. Men jag har fel jobb för det. Högstadieungdomar vill jag inte ha stirrandes just där. Nej tack.

Jag ska skriva. Tack för pepp och vad jag måste ha överdrivit - har jag det värre än andra? Jag som är så lugn och softad jämt. Men är du säker på att din s. 65 inte är spännande?

Carolina sa...

Ja, jag är bombsäker. på s 65 behandlas gåvolagens "Märklig orätt" och följande rader ur en citerad dom ger ett smakprov:”en gåvotagare, som tillskyndat givaren – genom brott eller annorledes – svår orätt eller betydande skada, därmed visat sådan otacksamhet att det bör stå givaren eller hans arvingar fritt att återkalla gåvan.” Som sagt, jag är bombsäker.

Pernilla sa...

Sant. Det var inte så spännande. Men tack! :)