tisdag 16 mars 2010

Boksidor

Denise har en frågelåda i sin nya blogg. Hoppas att ni inte har missat det. Hon har där besvarat en fråga som nu har gjort min dag. Enligt Denise är ungefär 1000 tecken en boksida.

Jag har skrivit 264 000 tecken. Då kan nog de flesta räkna ut hur många sidor min bok just nu består av. Om ni hör något som låter högt och skrikigt så är det mitt glädjetjut som ekar. Jag trodde att jag låg på sidan 100 ungefär.

6 kommentarer:

Fröken Film sa...

Det är banne mig inte klokt! Bra jobbat!
Och jag har följt Denise alla råd, de är sjukt bra.
Lycka till med ihopknytandet nu!

/iPhone 4-ever.

Jennica... sa...

Men vad kul - grattis! Kämpa på!

Perny sa...

Jag började läsa ditt inlägg inne på bloglovin och där klipper dom ju efter bit vilket gör att meningen slutade med att du hade skrivit 264...
då tänkte jag att det borde vara lite fler tecken än så :) och då hade jag ju klart rätt.

Bra jobbat! Börjar du kommer till upplösningen eller är det minst lika många tecken kvar?

Pernilla sa...

Tack fina ni.
Såhär. Jag har en början jag är rätt nöjd med. Sedan kommer lite lall lall. Sedan är det rätt bra. Och sedan lite lall lall. Och några riktigt bra scener. Och så har jag ett slut som jag är väldigt nöjd med. Men det funderar jag på. Och på vad som ska komma däremellan. Det finns i mitt huvud men lite oformulerat. Det känns som att det är inte fullt lika många tecken kvar men jag känner mig inte alls "klar".

Pernilla sa...

Och jag instämmer. Mycket bra råd. Hon kan sina saker.

Liselotte sa...

Grattis! Jättebra jobbat! Tack för att du berättade om tedken per sida. Nu får jag ett helt annat grepp om texten. Jag måste nog titta in på Denises blogg. Verkar intressant. Önskar dig lycka till med fortsättningen. Har upptäckt att det är superklister i baken som gäller för min del... Mitt tålamod är kort, men vill man något så är det bara att kämpa på.