lördag 13 mars 2010

Att vara bakis

Jag hade väldigt kul igår. Jag var ute med förra jobbet som bjöd ut oss på middag som kompensation för en jobbad lördag. Det var trevligt sällskap och kul att se alla. Det var ju hela tre veckor sedan sist. Det är länge när man brukar ses varje dag.

Jag tyckte inte att jag drack så mycket men när jag tänker efter så....

Det var lite bubbeldricka hemma.
Det var delad rödvinsflaska med kollega. Hon bytte bord lite då och då men flaskan stod kvar.
Det var rödvin som ingick i maten.
Det var en väldigt god drink i baren. Bartenderskan fick fria händer av mig så jag vet inte vad jag drack. Mycket gott var det dock.

Sedan var det ju efterfest. Där drack jag lite allt möjligt. En cider. Lite rosévin. Kanske lite rött. Mest dansades det i vardagsrummet. Grannarna klagade och jag kände mig väldigt glad att jag inte bor i lägenhet, framförallt att jag inte bodde i lägenheten bredvid efterfesten. Väldigt länge bodde jag och maken i lägenheten bredvid efterfesten hos ungkarlskillen som inte skiljde på varken vardag eller helg, dag eller natt.

Så kom dagen efter. Not so much fun. Men efter en överläggning via sms med kollegorna har vi nu enats om att det måste ha varit fel på maten. Det måste det ha varit när så många av oss har mått dåligt. Ska nog anmäla dem. Eller inte. Känns som att någon måste sota för att jag har slösat bort en solig lördag i sängen och över toalettstolen...

2 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Herregud så glad jag är över min operation.

Thank you Lord.

Pernilla sa...

:) Skönt att jag kunde glädja dig Mona.