tisdag 23 mars 2010

Säljes: Get rid of the mummy tummy dvd

Nästan ny, knappt använd. Special price for you.

Njae. Den är inte bra. I början kändes det jättebra. Fick till och med lite extra uppvärmning av att springa upp till Stora E ett par gånger, hon var inte sovsugen.

Sedan var jag igång och tänkte att jag nog visst kan köra det här i en timme (speltid 60 min). Men så drog hon fram det där rosa bandet. Jag har inget gummiband. Det står ingenstans att man ska ha ett gummiband. Jag försökte improvisera.

Hennes röst hörs knappt över musiken så jag missade när hon bytte rörelse till dem utan gummiband.

Och musiken. Nu får jag erkänna att jag inte direkt är hemma på porrfilmsmarknaden men det är typisk porrfilmsmusik. Bakgrundsmusik som är entonig och meningen är att den ska vara diskret men den tar över just för att den är så förbannat dålig.

Och så ledaren. Hon ler nästan inte alls. På Friskis ler de hela tiden.

Och så det värsta. Hon har ju magmuskler men snyggare magar har jag sett. T.ex. på Friskis. Och ursäkta. Om man säljer en produkt som heter "Get rid of the Mummy tummy" så ska man kanske ha tagit bort den själv först. Vet inte, jag är ingen säljare så jag kanske har fel.

Kanske ska köpa en friskisdvd istället? Eller bara fortsätta att gå dit?

7 kommentarer:

Carolina sa...

stackare, vilken besvikelse... Du kanske ska höra med din man om det är OK att en PT kommer hem till dig 3 ggr/vecka och kör med dig - kanske vid "poolen" - möjligen är det något dyrare än Friskis, men jag är säker på att en PT ler (hela vägen till banken) och träningen lär ge effekt snabbt! Alternativt kollar du in Olga Rönnbergs träningsvideos som ligger på Youtube, det är nästan som en PT det också, ifall Hollywoodbudgeten kanske blir ngt ansträngd annars... Kan vara bra att spara stålarna ifall fler tassels och läppmojs behöver prioriteras! Lycka till! : )

Pernilla sa...

Carolina, där har du en poäng. Men du har just pekat ut varför jag inte kan bli en äkta hollywoodfru. jag frågar inte min man. Jag gör liksom inte det. :)

Z sa...

Men du gav det en chans!!! Och var modig nog att beställa dvd:n överhuvudtaget! Well done! Själv sitter jag här i soffan och moffar mackor med smör och ost på! Och bygger på min Mummy Tummy!

Kalaslotta sa...

Usch, den där lät verkligen som ett botten napp.

Jag svär vid denna dvd...25 min med Jillian Michaels som är en av tränarna i Biggest Looser. Tro nu inte att det är någon "tjockis-gympa"..icke..det här är pulshöjande och hon vet vad hon snackar om.

Kör den själv tre gånger i veckan..

http://megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=2176997

Anonym sa...

Skulle inte du börja springa...? :)

Pernilla sa...

Z, jag hamnade också där 21:45 när DH nästan var slut och jag egentligen borde ha klarat mig. :)

Kalaslotta, ska kolla upp! Tack för tipset!

Sandra. Jo. Snart. Det är snö, det är grus och jag har inte rätt grejor. Än. ;) Och jag var ju själv med barnen - kan ju inte gå ut och springa då heller. Inte gå till Friskis heller. Så jag hade ju tänkt ut det så bra.

Carolina sa...

Jag kände liksom på mig att det var något som inte riktigt stämde med Hollywoodfrun, även om alla yttre faktorer var på plats (kanske saknas leopardmönstret också..) och NU fattar jag. Ja, då är det nog kört, en äkta Hollywoodfru frågar definitivt sin man först. Sen är jag ganska säker på att hon gör som hon vill ändå (t ex köper vaser för matpengarna) - men det är svårt att komma runt att du inte känner att du måste fråga först. Å andra sidan är det mycket roligare att du är här och inte där, så vi kan fortsätta följa dig i bloggen, för den hade du ju inte haft tid att sköta själv i Hollywood... Ett sista förslag till jätteenkel hemma-motion - ta ett hopprep (barnens duger, men kan vara lite kort..), sätt på bra musik och hoppa så länge du orkar - supereffektivt, jag lovar.