torsdag 18 november 2010

Jag har ett stort problem

I helgen ska jag bo på hotell. På hotell går jag inte barfota. Jag gör det bara inte. Men mina flipfloppar som brukar medfölja mig har gått ur tiden. De gick sönder i väggluslägenheten och slängdes ut därifrån. De ligger väl nu på någon soptipp i Katalonien. Och här går jag. Barfota. Även om de inte hade gått sönder och slängts i Barcelona så hade de inte funnits längre. Jag har slängt väldigt mycket under vår sanering. Till exempel hela min sminkväska. Varför fattar jag inte. Som att de eventuella lössen skulle husera just i mitt smink...? Nu äger jag en kajal, en mascara, en ögonskugga. That's it. Tur att jag är så naturligt vacker.

Tillbaka till problemet!

Jag var idag inne på Granit, som tidigare har varit min specialleverantör av perfekta flipfloppar. De har inte flipfloppar längre. Mitt andra par står fint i en garderob i Dalarna.

Så hur gör jag nu? Var köper man flipfloppar i november? Jag har inte ens tid att shoppa, jag ska pyssla kalasinbjudningar med blivande sjuåringar imorgon. Det ligger liksom överst på priolistan.

9 kommentarer:

Annelie sa...

Jag har ingen aning om var man får tag på flipflops, men håller med om att du är naturligt vacker!

Kalaslotta sa...

Badhus brukar salja sana och skonhetssalonger...

Haller med aldrig aldrig barfota pa hotell...

Simona sa...

Knasboll. Detta är mitt starkaste minne från bokmässan - Pernilla som famlar efter sina tofflor när hon ska på toa på natten. Knasboll!
:-)
Ikea har väl såna där frotté-tofflor?
Såg snygga leopardtofflor på Wedins...

Pernilla sa...

Simona. Starkaste minnet från bokmässan? Shit vad trist du måste ha haft det. Var vi på samma mässa? Samma mingel? Samma rum? Samma någonting? ;) Puss!

Och det är skönt att se att det även finns lite vettiga bloggläsare. Bra Kalaslotta!

Och Annelie. Du är för snäll. You should see me now med min helt naturliga svarta make-up. Har du hört att det nya är att lägga sotet under ögonen, istället för runt om?

Annelie sa...

Helt ärligt var min första tanke när jag såg dig på bokmässan: Shit, vad snygg hon är! Men det hade verkat lite knäppt att kläcka ur sig det där...

Du kommer att göra dig bra i tv-sofforna när du ska prata om din bok :-)

Pernilla sa...

Annelie. Jag rodnar. Och undrar om du behöver skaffa glasögon?! Tack.

Bok? Vilken bok? Suck...

Amanda sa...

Oj... vet inte var man köper såna i Sverige men till BB skaffade jag såna där lite förstärkta ballerinasko-tofflor som man bara kunde slänga efteråt. 50-60 kr. Och lite 'gosigare' än flip-flops så här års. (plus att man inte får på sig flipflops när man har såna där blodproppsstrumpor, men det är ju stört ovidkommande)

Annelie sa...

Jag har redan glasögon! Men ok, jag ska sluta genera dig nu.

Pernilla sa...

Amanda, mjuka tofflor är också bra men de är så dumma att ha när man har duschat. De torkar inte så bra då.

Annelie. Puh. :)