söndag 10 april 2011

Helgen

har varit fartfylld. Ja, inte fredagkvällen då jag sov på soffan från ungefär 20:15 till 00...

Håll i hatten, nu ska ni få en spännande redogörelse:

Lördag hade vi en sjukling hemma men den pigga skjutsades på dans och lek. Den sjuka krävde tillsyn av sin far, själv provade jag 15 sport-bhar, köpte två och åkte och hälsade på fina svärmor på sjukhuset. Sedan var det lördagkväll och då råkade jag klicka hem fyra flygbiljetter till Italien till sommaren. Oops. Och sedan såg maken och jag film. Ingen somnade. Men jag minns inte hur filmen slutade, så bra var den tydligen. (The kids are all right). Tror att det kanske var ett halvår sedan vi sist såg en film. Vad mycket man hinner på en kväll när man inte skriver på en bok.


Söndag. Maken spelade bandy tidigt. Sjuklingen mirakulöst tokfrisk. Hon var trött på att vara sjuk. Barnen och jag påskpysslade. Det blev tjusigt. I alla fall blev det kreativt. När de tröttnade klickade jag hem tre böcker om Italien. Två till barnen. Sedan drog vi och köpte vårskor till barnen, och slang till högtryckstvätten. Och lite mat.
Sedan tog jag en långpromenad i solen med en kompis. Sedan var jag hemma och lyssnade på när barnen bråkade och lekte med kompisar. Sedan drog jag till Friskis och dansade fuego. Maken lagade supergod karrégryta ur Icas buffé. Slatan vad god! Längtar redan till lunchen imorgon.

Nu är det dusch och sängläsning på agendan.

2 kommentarer:

Linnéa sa...

Intressant recept som börjar

"5 kg fläskkarré (600 g)..."

Jag gissar väl på att det ska vara 600 g kanske 5 skivor, eller hel som ska skäras?

Låter i alla fall gott och måste provlagas.

Kram

Linnéa

Pernilla sa...

Provlaga absolut! Och receptet är för storkok (det var tema i det buffénumret). Inom parentes är för fyra pers. Och man kör bit, inte skivor. Det var supergott.