tisdag 12 april 2011

Undrar

  • Hur man skär blodpuddingsskivor så att de blir av lagom tjocklek, jämna och inte går sönder?
  • Hur man steker konstigt formade blodpuddingsskivor så att de blir genomstekta men inte brända?
  • Varför någon vill äta blodpudding?
  • Framförallt hur det kommer sig att mina barn älskar blodpudding?

6 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Blodpudding är gott! :) Åsså ska man ha en bra, smal kniv utan "sågtänder" på, då funkar det bra att skära den utan att den trasas. :) Been there done that, got the t-shirt.

Åsa Hellberg sa...

Vi åt det igår, med bacon tomater och lingsylt:)
En halvmåne blir 5 perfekta skivor, och japp, skär med smal kniv.

Pernilla sa...

För faen. Jag har välvässad Global. Det ska väl vara vasst nog?
Näe. Inte för mig.

Skatan sa...

Jag använder stekspaden och tar loss dem från kniven. Då håller de ihop... Har barn som väljer denna rätt som fredagsmys :-(

Susanne B sa...

Jag gillar. Även ojämna. Familjens övriga tre medlemmar gillar INTE. Detsamma gäller för lever och kroppkakor. Kram! S

Linnéa sa...

Pernilla, när jag är hemma lagas det ingen blodpudding hos oss.

1. Jag kan inte skära den
2. Jag vet inte hur länge den ska steka
3. Jag klarar knappt av lukten, konsistensen och allra minst smaken.

Onödig mat... men ungarna och maken gillar det så de får äta det när jag är borta på annat! :-)