lördag 30 april 2011

Läser

Men borde sova middag. Men jag har ansvar för två barn. Vakna, pigga barn. Dumt att sova då.
En intensiv dag idag, just nu har vi en paus.
Boken: Jag tror jag älskar dig av Allison Pearson. (Printz Publishing). Just börjat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alison Pearson. Skrev min roman innan jag hann (28 timmar på ett dygn). Men så har vi samma efternamn också. Jag har INTE glömt dig. MEN. Jag hinner aldrig svara på dina frågor. Nu har jag varit på fest och snart ska jag upp och fira 5-åring. PUSS MPG

Carolina sa...

Jag minns också hennes första bok - den var mitt i prick då, så nu blir det spännande att höra vad du tycker om uppföljaren - tur att man bevakar "vakna" bloggare - jag hade missat den annars : )
skriv en recension när du är klar får vi se om den är lika skarp som förra och hamnar på köplistan!!

många hälsningar
Carolina

Pernilla sa...

Jag har faktiskt inte läst den första men blev nyfiken på den här. Recension. Klar?! Jag får ju inte läsa, det är det som är problemet. Håller just på och nattar. Sedan tre timmar tillbaka. Arrrrgh.

Carolina sa...

Suck o stön... hoppas nattningen går bättre ikväll - och läs absolut den första också, den var perfekt läsning när man hamnat i läget hinna allt med barnen samtidigt som man hinner allt på jobbet - hög igenkänningsfaktor! och lättläst engelska! : )

Ecommerce website development sa...

Your blog is looking impressive and its having good information . so it can easily to attract the visitors and to increase the good traffics to your blog, than you get good branding visibility.