onsdag 18 maj 2011

Bästa Denise

Har skickat fin grattishälsning till mig i sin blogg. Tack! Och så har hon varit fräck och outat mitt namn. Denise berättar att jag heter Pernilla. Så nu vet ni det. :)

7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Ditt namn kan vara användbart... om du nu inte har skrivit din bok under pseudonym.

Pernilla sa...

Precis. :)

Josefine sa...

fast, det står ju "upplagd av pernilla" under varje inlägg i bloggen redan? ;) jag är så nyfiken på bokens handling, kan jag läsa mig till det i bloggen eller är det hemligt so far? GRATTIS!

Pernilla sa...

Josefine, det är det som är så roligt. :) Det har det stått sedan 2007. :) MEn i början när jag bloggade var jag lite mer hemlig än nu och det är det Denise har tagit fasta på. Hemliga Skrivarmamman. :)

Josefine sa...

haha okej jag har ju precis hittat dig via twitter och är SÅ GLAD FÖR DIN SKULL utan att ens känna dig. men, igen, letar och letar, vad handlar den om? :D

Pernilla sa...

Det finns ingenstans vad den handlar om (hoppas du hade kul medan du letade). Jag har inte velat outa den för då kunde ju någon annan sno min idé. Och så är det nog fortfarande. Min bebis måste få växa lite ifred, sedan - när det närmar sig - kommer jag att berätta allt.

josefine sa...

ah I see, jag gör tvärtom haha, mest för att piska mig att skriva klart... ja såklart roligt att läsa, har ju lite delad färdväg:)