torsdag 26 maj 2011

Det här med att få ett bokkontrakt

Har fått mig att fundera. Det är typ omöjligt att få ett bokkontrakt. Typ nästintill. Och nu har jag lyckats få ett. Det här har fått följdreaktioner i mitt huvud. Om jag kan få ett bokkontrakt så är nästan allt möjligt.

Jag följer Rob LoweTwitter. För att han är sååå snygg. Och så har han skrivit en bok. Som jag måste läsa. Ska bara skriva klart min först. (Jag vet inte om min förläggare läser här, jag måste ju låtsas i alla fall). Rob Lowe twittrar om var han befinner sig. Just nu i London. Om jag inte hade varit en ansvarsfull heltidsarbetande gift tvåbarnsmamma så hade jag hoppat på ett plan och stalkat. Men kom igen. Det är ju ROB LOWE. Jag slutade inte ens gilla honom när han höll på med sin hemvideoproduktion. Det verkar vara lite fart i killen ju. Och så är han snygg. Sa jag att han är snygg? Bäst jag inte åker till London för han är på min lista.

Det skulle inte ens vara svårt. Klart Rob skulle vara intresserad av Swedish writer to be with big dough belly. Of course he would. Jag hade lätt kunnat åka till London, luska ut var han befann sig så råka vara där. Kan inte vara svårt. Eftersom killen skriver allt på Twitter. Det var svårare på högstadiet att tajma när killen i åttan skulle dyka upp vid sitt skåp och man själv skulle gå förbi lite random. (Man pratar så på högstadiet nuförtiden). Erkänn att ni också gjorde det!

Ett svårare case. Som jag funderade på idag. Om jag gav mig fadriken på det, skulle jag då kunna bli kompis med Madonna? Skulle det fungera? Hon hängde nog också vid killars lockers i high school så hon skulle lätt genomskåda alla stalkerförsök. Hon skulle vara lite mer tricky.
Som Gunde säger. Ingenting är omöjligt. Men det där känns lite så.

Och ja. Egentligen är jag sund i huvudet.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Haha.
Känner man igen Rob Lowe?
Jag såg madonna på tv häromdagen och det är mycket botox i det nyllet nu...

Pernilla sa...

Åsa, Robban är man. Man känner igen honom.

Amanda sa...

haha
Ditt inlägg påminner mig om den där söta dokumentärfilmen om killen som ger sig f-n på att få en dejt med Drew Barrymore.

FRIDA sa...

Ha ha! Jag hade de snygga killarnas schema i min kalender så jag visste precis när vi skulle befinna oss i samma korridor. Detta gjorde att jag kunde gå in på toa och fixa håret i förväg ;-). Det gäller att ligga steget före, men Rob Lowe fixar du! No problems, jag tror på dig.

Kram från F som just nu snittar 3-4 timmars sömn/natt.

Åsa sa...

Lite i efterskott, ETT STOOORT GRATTIS till kontraktet! Inte för att jag någonsin tvivlade att det skulle bli ett. När jag sa till Tobias att du var klar undrade han om du hade omslagsskisser klara... Det har du väl? Ska bli fantastiskt kul att läsa. Har redan bestämt vad vår bokcirkel hugger tänderna i våren 2012.
Har en kompledig dag eftersom vi arbetade till 21 i går kväll. Har jobbat som en tok hela morgonen men nu är jag klar med det här läsåret. Noggranna bedömningar sammanställda och rättvisa betyg inskrivna. Sommarlov, here I come! Rob Lowe fattar jag ingenting av, men du får gärna servera Sean Penn på ett litet fat. Kramar/ Åsa

Monika Häägg sa...

Har du fått kontrakt? Ett riktigt stort grattis! När blir det boksläpp?

Pernilla sa...

Amanda - va? VAd är det för film? måste se! Älskar Drew Barrymore. Och henne kanske man skulle kunna bli polare med. Om man nu tycker att det är viktigt.

Åsa. Tack. Jag dör. Jag måste ta fram skämskudden om ni ska sitta och analysera min pappershög. Vet inte hur jag ska vänja mig vid det här riktigt. Omslag? Faktiskt inte. Har inte ens en titel. Maj gad. Jag är totalt personlighetsförändrad sedan barnen gjorde intrång i mitt liv. (Ja ja. Ni vet vad jag menar).

Men Sean Penn? Åsa? Du brukar ju vara vettig.

Monika - TACK! Du har mer info i högra spalten, högst upp. Lite länkar. Men boksläpp blir våren 2012, förmodligen april.

Printz Publishing sa...

Meddelande från förläggarn:
1. Jag läser här ibland, och är mycket nöjd med att din bok går före Rob Lowes ;-)
2. Rob Lowe??!
3. Blir inte din man putt? Min blir putt när jag går igång på nån kändis (Colin Firth!), som om jag någonsin skulle hamna i närheten av Colin...
4. Jag älskar att du får den där känslan att allt är möjligt. Man får den så sällan, och det är ljuvligt när det inträffar!
5. Jag är sååå glad att det är på Printz Publishing din fantastiska bok kommer ut!

Pernilla sa...

1. Jag är glad att du är nöjd.
2. Ja. Rob Lowe. Vi har diskuterat det här och verkar inte kunna komma överens.
3. Nej. Min man fattar att han är chanslös om Robban dyker upp så han blir inte putt. Han njuter så länge det varar. Och hälsar att han också har en laminerad lista.
4. Ja. Verkligen härlig känsla. :)
5. Jag med!!!