måndag 23 juni 2008

Det måste vara något magiskt

i luften....

Mina barn har nu sovit i över 12 timmar vardera. Utan ett pip. Efter att ha haft några riktigt bökiga nätter så tog de väl helt slut. Jag vaknade 5.25 av gammal vana. Fick anstränga mig för att somna om. När maken gick upp och gjorde sig i ordning för jobbet vid 7 vaknade de inte heller. Nyss gick jag upp, klockan är 8 nu. Det är tyst och stilla i hela huset. De snusar sött. Det måste vara magi.

Eller så körde vi bara helt slut på dem i helgen.

Idag kommer de att köra slut på mig, Stora E har nu sommarlov och jag är nu officiellt lektant-barnflicka-kokerska-chaufför-städerska-påkläderska-bajstorkare-you name it- i två veckor tills maken äntligen får semester. Då börjar hans pass. He he.

Nu hör jag något knaka inne hos dem. Kanske är det ett stort E som har börjat sträcka på sig?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det underbart!!? Samma sak har hänt här med Lillasyster, hon som ALDRIG sovit ordentligt... det är som om ett ljus tänds framför våra ögon, "Jaså, det är så här det kändes utvilad?" Lycka till! /A
http://hjulfrun.blogg.se

Anonym sa...

Det var samma sak här imorse! Våra barn vaknar sällan efter kl 6.30 men imorse fick jag draaa upp dem kl 8.20! Synd bara att man inte passar på att sova när man kan..:-)

Pernilla sa...

Då var det ngt i luften då! Skönt att även ni fick sova! Känner mig som att jag har superkrafter idag!

Bendel sa...

Min son sov också ovanligt bra och länge, jag som trodde det berodde på att han var trött efter en lång resedag.

Pernilla sa...

Otroligt! Välkomna hem! Har saknat dig på bloggen! :)

Bendel sa...

Man tackar! :)