söndag 1 juni 2008

Sommar?

Visst är det väl så att juni är en sommarmånad? Då måste det ju betyda att våren är slut och att sommaren är här? Uppmärksamma bloggläsare har ju under våren kunnat läsa mina mål för våren. Då är det väl dags för utvärdering då.

Sluta dricka coca-cola.
Ja. Jag gjorde det. Men på min födelsedag i april tänkte jag att jag minsann skulle få dricka en, trots att jag faktiskt inte var sugen. Sedan blev det mer och mer. Under semestern blev det mer cola än vatten. Helt fel. Helt äckligt. Helt förkastligt. Och verkligen så ska jag ta tag i det här igen.
Nytt mål för sommaren: Sluta dricka coca-cola. Inte ens provsmaka ibland.

Köpa tomt.
Tomten vi länge hade suktat efter blev beviljad delning och det var inte intressant för oss. Kändes trist. Vi hade även spanat på en annan tomt och kontaktat ägarna. Förhandlingar pågår och förhoppningsvis faller alla bitar på plats under sommaren.
Nytt mål för sommaren: Få ihop allt till en tomt+husdeal!

Gå ner fem kilo.
Vad ska man säga? Jag har verkligen tränat massor, ätit bra och ansträngt mig. Men några fem kilon har jag inte gått ner. Jag har däremot gått ner en storlek och känt en avsevärd skillnad i kroppen. Tror att jag gick ner fyra av de fem kilona MEN så åkte vi till España där det blev vin, kvinnor och sång. Eller snarare vin, vitt bröd, massor av pasta, dough nuts, cañas de chocolate - mums, glass och sena nätter. Gick upp cirka 1,5 kilo så nu är det bara att ta tag i hårdhandskarna igen.
Nytt mål för sommaren: Gå ner samma kilon igen, plus några till....

Ta 22,5 poäng.
Men äntligen ett mål jag har uppfyllt! Vad jag vet. Det beror ju på den här sista tentan då, annars har jag faktiskt fixat allt. Känns riktigt bra!

Sammanfattning:
Av fyra mål har jag uppfyllt ett. Sådär bra jobbat va... Men de andra är på G och kräver lite mer tid. Helt enkelt. Och lite mer disciplin kanske. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

GRYMT bra jobbat!!! Spännande med husbygge!

Pernilla sa...

Tack Jenny!
Ja, fast just nu känns det mest läskigt, jobbigt och dyrt. Fast egentligen roligt. :)