fredag 13 augusti 2010

Försöker ta igen

Missad tid.

Skulle ha skrivit den här veckan. Hade planerat in ungefär 3-4 skrivkvällar den här veckan. Jag har nästan 200 sidor att redigera. Det har liksom inte gått att utföra. Jag har snörvlat och varit matt.

Men ikväll, med hjälp av Mr. Ipren (Mulder får vila lite) har jag i alla fall redigerat 21 sidor. Hade bestämt 10 sidor om dagen men insåg att det kommer att ta 19 dagar och det blir ju evigheter. Så nu är det minst 20 om dagen som gäller. Jag måste bara vara lite effektiv och inte läsa vartenda ord, jag har ju redan markerat var jag ska ändra.

Tror inte att jag hinner klart innan måndag. Fan. Planen var att vara färdig när semestern var slut. Jobbet kommer att ta mycket kraft, det gör det alltid i början av en termin.

Återigen har livet visat att det sällan blir som Pernilla har planerat. Det är därför Pernilla överväger att sluta att planera.

1 kommentarer:

Mia, Businessmorsan sa...

Hahaaa! Det har jag också övervägt. Men det gååår inte. Man kan inte sluta planera - inte när man är som vi. Då skulle familjen sluta fungera. Och jorden gå under... ;-)

Fortsätt du att planera! Även om du skulle må bra av att inte göra det. Eller nej, det skulle du ju inte. Inte du - och inte jag...

Ja, ja...

Kram,
/ Mia, Businessmorsan