måndag 16 augusti 2010

Första jobbdagen check.

Mingel med kollegor.
Möte för hela kollegiet.
Arbetslagsmöte.
Lunch med arbetslaget på mycket trevligt ställe med vacker utsikt.
Möte med mina fellow handledare. Vi är tre som delar på en klass. Vi gjorde upp en plan för nästa vecka. En vecka i förväg. SKÖNT!
Föreläsning. Putte Svensson som grundade Hultsfredsfestivalen pratade om entreprenörskap. För att lyckas som entreprenör måste man enligt honom ha magkänsla, rocka fett och ha cred. Tror det är applicerbart på fler saker. Författande t.ex.

Nu ska jag disciplinerat redigera i en timme, sedan ska jag läsa ut min Douglas Kennedy bok - The job. Jag har idag roat mig med att tänka ut möjliga slut. Jag slutade nämligen läsa där det var lite cliffhangeraktigt och funderar nu på om Douglas Kennedy och jag tänker lika. Förmodligen inte, han förvånar mig alltid.

Just det. Måste välja kläder. Fotografering imorgon. Ugh. Hatar fotografering till katalog och småfoton. Just småfotona är värst - de hamnar överallt. På mitt fack, i korridoren och så vidare...

2 kommentarer:

Simona sa...

Vill bara säga att jag LÄNGTAR TILL ONSADG!

Puss

Carolina sa...

Bra jobbat P!!
Fotograferingen är en bra övning inför kommande PR-grejer - se bara hur Denise måste plåtas och intervjus hela tiden - det är lika bra du börjar öva, eller hur! ; )