lördag 21 maj 2011

Gårdagen

Igår var jag ute med goa tjejkompisar. Det var länge sedan vi sågs och vi hade det riktigt trevligt. Efter vår lite ojämnlika middag (se nedan) och väldigt många glas rosé (deras bubbel var svajndyrt) skulle vi gå vidare. Då gick några hem. Vi andra ville ha ett ställe med lite lugn och ro. Vi blev inkastade av en ung kille till en klubb i en källare där folk hade galna masker och det luktade misstänkt från cigaretterna i vid entrén. Vi gick in. Satte oss. Asgarvade en stund. Tyckte det var synd att han inte frågade leg på oss. Sedan gick vi. Till ett ställe där det var lugn och ro. Sedan åkte vi hem. Vi livade inte ens upp tillvaron med lite svarttaxi, vi fick skjuts av en av tjejernas sambo.

Tjejerna runt 40 gjorde stan.

Idag har vi köpt skor till barnen. Det tog ungefär tre timmar. Jag köpte också skor. Det tog två minuter. Har dem på nu och de känns sådär. De var perfekta i de där två minutrarna i affären. Måste provgå lite hemma också.

Nu ska jag skriva. Jag har visst en förläggare som vill att jag ska göra det så det är bäst att jag gör så så att hon inte tror att jag bara är ute och roar mig hela tiden. Vilket jag ju nästan är.

Ajö.

0 kommentarer: