tisdag 26 februari 2008

Charlotte Perelli bakar

Alltså. Charlotte Perelli är det synd om. Imorse satt jag i bilen 7.20, på väg till sjukgymnasten. Då var Charlotte redan i studion på Mix Megapol med Adam&Gry och intervjuades. Fint så. Men vad tror ni den stackars människan hade gjort? Jo, hon hade tagit med sig hembakta brownies. Varma. Okej, hon kan ha fuskat, hon kan ha bakat (el. köpt) dem igår och värmt dem men vilken normal människa, dessutom småbarnsmamma, ställer sig och bjuder på hembakt 7.20 på morgonen? Dessutom när HON är gäst, det var inte så att de var på besök hos henne direkt...

Jag tycker att det är galet och jag tycker att det är oerhört synd om henne, vad är det hos henne som gör att hon känner att hon måste göra så? Och vad är det hos mig som gör att jag reagerar så?

5 kommentarer:

Bendel sa...

Kanske känner du igen dig lite i henne? :) Instämmer för övrigt.

Bendel sa...

Förresten hur gick det på skrivarkursen igår?

kanske-alldeles-för-nyfiken-Pia

Pernilla sa...

Right on Bendel. Förmodligen helt rätt...
Skrivarkursen är bara varannan vecka tyvärr. Eller egentligen är det nog bra, man hinner smälta och förbereda sig bättre. Men det är ju så kul att jag längtar till varje gång!

Annika Munter sa...

Vill inte göra någon liknelse men din frukost med hemmagjord musli fick mig att fundera i samma banor i morse!!! Hur hinner du?

Pernilla sa...

He he, jag förstår hur du tänker... Fast müslin är gjord av maken... Eller, jag gjorde första burken, han gjorde andra. Vet inte riktigt vilken som är på fotot... Fast just müsli är ju skitlätt, rör ihop allt o så in i ugnen bara. Och den är definitivt inte gjord typ 5 på morgonen!