fredag 29 februari 2008

Äntligen fredag!

Maken är pappaledig och har lite uppgifter där hemma. Själv har jag förflyttat mig till annan ort för att plugga... Så jag kanske borde ta och öppna böckerna och få till den där inlämningsuppgiften som ska vara klar på söndag...? Har som princip att aldrig plugga eller jobba på helger. Har tyvärr ingen princip som gör att jag håller mig ifrån nätet...

Om du är nytillkommen läsare på denna blogg så vill jag först hälsa dig varmt välkommen och sedan rekommendera följande gamla inlägg som är lite mer representativa för hur jag brukar skriva på bloggen... (Nä, jag känner ingen press över att Denise R länkar till mig alls...)
T.ex. det här om Lilla E
Eller den här där jag klagar på hur folk på Friskis klär sig.
Eller varför inte när jag berättar hur töntig jag är på jympan.

Eller om hur man borde veta bättre...
Eller helt enkelt hur man kan uppleva livet innan och efter man får barn.

Nu tror jag att jag har slösat bort lagom med tid. Back to the books!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej
Nu har jag luskat ut numret på vår fasadfärg:
S0702Y
Vi är jättenöjda med färgen, den känns vit, men är så bruten att den inte sticker i ögonen.

Pernilla sa...

Underbara, supertack!

Anonym sa...

Det blir ett reportage i Hem Ljuva Hem, till att börja med. Det ska handla om hela vårt husbygge från början till slut. Det är jättespännande. Jag skriver på bloggen så fort jag vet när det ska komma i tidningen.

Bendel sa...

Vad du är flitig! Bra policy det där med att inte jobba/plugga på helgerna.

Pernilla sa...

Viveka, jag har lusläst din blogg nu och kikat in planlösningar och allt - I love! Det är ett helt underbart hus ni bygger! Kul att du delar med dig av så många bilder och allt!
Pia, ja - den regeln har jag kört sedan pluggtiden. Fast då jobbade jag ju på helgerna men det var annorlunda. Det var ju en nödvändighet. Men sedan jag började jobba "på riktigt" så har jag valt att vara tillräckligt effektiv i veckorna. Fast ibland har det ju såklart behövts lite extra men men. Ingen regel utan undantag.