torsdag 21 februari 2008

Tantratips...

Jag är tidningsknarkare och hoppar alltid på prova-på prenumerationer och av någon anledning fortsätter Må Bra att komma hem till mig. Har bara betalat för tre nummer… Tycker att tidningen är lite tanttöntig sådär… I senaste numret har de ett reportage om Tantra- sex…. Jag asgarvar när jag läser:

På morgonen – kyss varandra långsamt. Hoppa över duschen och ta ett bad tillsammans istället. Sitt mittemot varandra och kyss varandra lätt och långsamt.”

Eh, det låter ju trevligt och så men ärligt talat. På morgonen? När alla är stressade och trötta och ska iväg? Och förmodligen hellre sover en liten extra timme istället för att ställa klockan på 5 för att ha en timme till 6… (Gammal, jag vet…) Med två barn som skriker mammamamama, papapapapa, jag är bajsnödig och vill in i badrummet….? Inte min grej…

Under dagen – förbered ett kärleksrum. Rensa bort sådant som stör och distraherar. Häng en duk över tv:n. Tänd ljus och kanske rökelse, sätt på stämningsfull musik”.

Kära Må Bra. Jag är glad om jag lyckas få in alla leksaker i leklådorna till kvällen. Jag kan knappt få ett rent matbord till middagen, hur ska jag lyckas få till ett så kallat kärleksrum?

"På kvällen – sitt eller ligg nakna mittemot varandra, håll varandra i händerna och se på varandra samtidigt som ni andas in varandras utandningsluft och bla bla bla. Förspelet ska vara minst i en halvtimme.”

Vet inte hur det är för er andra men om man vill komma till gäller det väl att skynda sig på innan någon av de yngre medlemmarna i familjen vaknar och hojtar. Tantra i timtals känns inte som småbarnsföräldrarnas grej... Det är väl inte för inte som termen Bolibompasex är välkänd i vissa kretsar....

”För att hålla ett förhållande levande måste man ge den andra frihet. Därför är det bra att sova i separata sovrum.” (Citatet lite förkortat).

Perfekt! Den här punkten uppfyller vi lätt! Jag och maken sover nästan alltid i varsitt sovrum. Med varsitt barn…

8 kommentarer:

Bendel sa...

Ha, ha! Sådana texter ger mig utslag på hela kroppen. Och inte pga någon sensuell upplevelse. Ändå tycker jag att det som står i MB ofta är vederhäftigare än i många andra tidningar i samma skrå. Och deras mat, iaf recepten var bra. Talar visserligen lite partiskt då det var en bekant som gjorde dem, men ändå.

Anonym sa...

Men recepten är helt okej! Många artiklar kan också vara bra men det är lite tantigt. Men just den här var bara för mycket! :)
Pernilla, som tydligen inte kan logga in just nu...

Olivia sa...

Hihi du skriver så bra! :)

Annika Munter sa...

Underbart! Jag och min man försökte "komma till", som du utrycker det, under hela Thaisemestern utan att lyckas. Men där fanns ju heller inte Bolibompa!!

Anonym sa...

Hmm. Välkommen tillbaka Annika, blev lite orolig där ett tag. :) Underbart med semester, även om ni inte lyckades med just det målet. Vi skyller på Bolibompa, helt klart!
pernilla utan inlogg igen...

Anders Jacobsson sa...

Va?
Seriöst!
Jag har 5 barn och jag tantrar totalt hela tiden med hustrun. Vi har väl en två veckors förspel och vi andas både virus och bassilusker på varandra och röjer och röjer i sovrummet för att äntligen sitta nakna mitt emot. Då inser hustrun att det är kallt och hon fryser och hon kan få mjölkstockning och jag börjar tyvärr känna av lite prostatasmärtor i sovrumskölden och sen vaknar Millemannen, 12 veckor. Efter mat ska vi försöka ta upp tantrat igen, då Moses, 4 , rusar in efter en mardröm och helt plötsligt har vi världens bästa preventivmedel emellan oss i sängen. Jag lyckats dock bära över den sovande gossen efter trekvart och DÅÅÅÅÅ äntligen dags för lite vild tantrasex. Då har min lilla duva somnat fridfullt.
Zzzzzzzzzz...

Tack för en underbar blogg :)

www.malinrocaahlgren.com sa...

Hehehe! Härligt ämne med sex hos småbarnsföräldrar. Man gör inte annat än känner igen sig. I like! :)

Pernilla sa...

Tack både Anders och Malin. Skönt att veta att man inte är ensam... :)