onsdag 27 februari 2008

Dagens

Lägsta: Imorse när jag vaknade med feber och väl utvecklad förkylning och insåg att jag idag ska både lämna och hämta på förskolan, samt vara själv hela kvällen för maken jobbar från tidig morgon till sen kväll. (I normala fall lämnar han och så hämtar jag).

Omtanke: A som messade och undrade om jag behövde något nu när vi inte fick ses på lunch. Tack.

Gos: När Lilla E var nyvaken och ville sitta i famnen och överösa mamma P med massor av pussar.

Lunch: Äggröra med skinka utan tillsatser (har äntligen hittat en utan E621, inte det lättaste) samt 400 gram grönsaker. Lilla E fick gårdagens pastalåda som hon trycker i sig med hela ansiktet.

Spänning: När ett av äggröreäggen började rulla på diskbänken mot golvet men jag hann fånga upp det! Livet var väldigt spännande där, för en tja, åttondelssekund eller något.

Pärs: Alldeles strax när jag ska handla och hämta fyraåring på förskolan. Man vet aldrig vilket humör unga fröken är på. Vi brukar inte direkt vara synkade i våra humör och hur vi mår...

Middag: ??? Finns det någon liten energi kvar till att laga middag? Lutar åt gröt åt tjejerna och kanske en whiskey åt mig? Not. Läs mitt personlighetstest nedan så inser du att det där inte ens var i närheten av att vara sant.

2 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Är väl inget fel på gröt till barnmiddag sådär ibland. Det kör jag som ett busigt treat när jag bara inte orkar och det tycker barnen är jättebra, hehe. Så den tycker jag inte man ska ha dåligt samvete för! Inte Whiskey till sig själv heller ;-) ...

Pernilla sa...

Heh, jag kör också grötmiddag ibland, det är mättande och bra kvällsmat. Det blev ett lätt val dock, jag gillar inte ens whiskey.. :) Det sjuka är att när jag var o handlade så hade jag en släng energi så jag slog till på att göra pannbiffar med potatismos... Suck. Energin var inte kvar när det var dags att laga men det blev i alla fall gjort.. Gott också.