måndag 4 februari 2008

Ny karriär?


Jag tror att jag ska bli recensent!

I torsdags var jag och maken på genrepet för London, the musical som DN bjöd sina läsare på. Det var ju trevligt av dem. Jag hade höga förhoppningar och tyvärr blev jag besviken. I bilen på väg hem recenserade jag föreställningen och sa saker som:

För många lösa trådar, fin dekor, bra ensemble förutom Malin Berghagen, ingen direkt gnista i musiken, för platta skämt som kändes svenska osv osv.

I lördags kom så recensionen i DN. Tyvärr verkar de inte ha lagt upp den på nätet men recensenten slog ner på allt jag slog ner på och berömde samma del av dekoren som jag gjorde och gillade ensemblen. Tror formuleringen var i stil med att "föreställningen räddas av den proffsiga ensemblen"...

Jag har dessutom fortfarande ont i ryggen av stoleländet, det var riktigt obekvämt där i Filadelfiakyrkan.

Nu är det måndag och fint väder. Jag och lillan ska gå ut och gå. Tyvärr utan ljudbok, har inte köpt någon ny och Mig äger ingen tog slut förra veckan. Kanske ska jag recensera den...?

1 kommentarer:

m family goes västerut sa...

Hej, brukar också känna mig som en kritiker eller recensent... Men jag har aldrig tänkt på om någon tycker likadant. Kan du inte ta och recensera några barnböcker, det är en djungel och svårt att hitta bra tycker jag!
Linda