fredag 8 februari 2008

Tankar om dagen

Idag har jag varit och tränat på Friskis igen.
Knästrumpan var där. Oversized t-shirts var där.
Min stalkare var där. Har nog aldrig berättat om henne.
Jag känner mig stalkad av en tjej som alltid tittar på mig och idag stod hon nästan PÅ mig och tränade. Kanske för att passet var nästan fullt men jag tror att det var för att hon stalkar mig.

Jag var trött och tappade bort mig lite hela tiden.
Såg en annan som också sjöng med. Vi är inte så många faktiskt. Jag sjöng inte med så mycket idag, tycker det ser töntigt ut om man tappar bort sig samtidigt som man sjunger. Det blir lite IQ (kan inte tugga tuggummi och gå på en gång, Magnus Uggla) över det hela då.

Vid ett tillfälle var en av långsidorna fylld med bara svartklädda motionärer. Det var såååå snyggt! Esteten i mig ville genast tvinga Friskis att ha färgteman och nobba folk som har fel färg på kläderna. (Måste vara en kvarleva från när jag hängde på Bröllopstorget och var en bridezilla). Men det var så snyggt.

För övrigt får jag en massa mail från en till mig väldigt kär person som befinner sig på det här stället
. Ett av mailen avslutades med "nu kliver jag ut på Manhattan".

Tjena. Själv kliver jag ut i det riskladdiga köket, den grusiga hallen och det av tvätt översvämmade badrummet. Fast här finns något som Manhattan inte har. Världens finaste tjejer som just nu ligger och sover efter att ha väckt varandra ungefär tre gånger var...

6 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAH stalkers e så hemskt, ja kände att Jan emanuel trodde att jag stalkade honom.. för vart jag än gick så stog han 1 meter ifrån med sin blankkammade hästsvans o kollade snett på mig. Och på tunnelbanan tvärbromsar chauffören o man ramlar rakt in i hans famn.

Pernilla sa...

Hi hi, inte lätt!!!

P-lina sa...

oj undrar vem din stalker är....verkar läskigt på den där gympan. Gå på ett riktigt gym vetja ;-)

Pernilla sa...

Äsch. Man är väl en tuffing. Nu är jag helt klädd i svart och på väg till dagens pass! :)

Vera sa...

hon kanske gillar dig? tjejen på friskis?

Pernilla sa...

I know, tänk om hon är kär i mig?