måndag 11 februari 2008

TV2 kl 22.25 ikväll

Ur tv-tablån:
Beckman, Ohlson & Can
Kultursamtal. Vad är en dålig mor?
Från madonnor till lattemammor och supermamas.
Samtal om dagens myter om moderskapet.

Gäster: Ebba Witt-Brattström, Maria Sveland (Bitterfittans författare),
Carina Nunstedt, Elise Claeson.

Ska se om jag orkar hålla mig uppe tills dess, annars är det repris 13 feb. Men jag undrar lite över titeln. Varför måste man diskutera vad en dålig mor är? Varför lägga fokus på det negativa? Jag får väl titta och se anledningen.

Var på Friskis ikväll men har superont i ena stortån, kunde inte göra vissa rörelser. Ska till sjukgymnasten imorgon som tur är. MEN! Stalkern var där, på ett pass som jag aldrig tidigare har gått på. Kanske är hon bara helt träningsfanatisk? Kunde inte sjunga med ett dugg för det var bara okända låtar. Rätt skönt att slippa faktiskt.

3 kommentarer:

Catharina sa...

Jag tycker ofta, alldeles för ofta, att SVT visar bra program runt den tiden. 22.25 HAHA, inte en chans i världen att jag är vaken då. Vare sig jag är gravid eller inte! Här hemma lägger vi oss runt 22 - 22.30 båda två, och är ändå trötta när vi vaknar. Men kanske blir det lite bättre nu med vår nya säng :-)

Pernilla sa...

Hmm, jag BORDE göra som du. Jag går alltid o lägger mig försent. FAst jag har just programmerat maskineriet och får se programmet imorgon, orkar faktiskt inte vara uppe idag. Ska vara hos sjukgymnasten 7.10... Okristlig tid!

Bendel sa...

btw, har träffat Ohlson ett par gånger (hon tog bilder på mig) och hon hade en fantastisk utstrålning. Gillade henne redan innan, tycker om det hon gör.