tisdag 26 februari 2008

Godmorgon!


Vill bjuda er på hemgjord müsli och nypressad apelsinjuice.

Vill samtidigt hylla alla småbarnsföräldrar. Jag förstår faktiskt inte hur vi orkar!
Natt efter natt utan sömn. Dag efter dag med en logistik och ett pussel som kräver sina villiga medarbetare. Trotsiga barn. Kräksjukor. Förkylningar. You know the drill.

Tänker på oss och skickar kramar! (Nu kan ni nog lätt räkna ut hur natten i vårt lilla hus var....)

PS. Jag vet hur vi orkar. De är ju så söta och goa. Särskilt när de klättrar på en så man inte kan skriva minsta lilla inlägg...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bara för att vi hade en ytterst harmonisk kväll så fick vi igen det inatt med två abrn i sängen. Lilleman på 13 kg låg på sin mammas mage - sådär lätt att sova då..... Inte konstigt att jag har mega headache nu!!!

Kram till dig vännen!

Pernilla sa...

Kram till dig också! Förstår att det inte var helt lätt att sussa... :)

Anna-Karin sa...

Ojojoj vad det ser gott ut! Längtar efter fil så jag håller på att gå åt. Finns yoghurt här men det är inte samma-samma. Ska äta minst två liter första morgonen i Sverige i sommar, mums!!!

Tufft när man inte får sova. Vi har just nu väldigt tidiga morgnar men annars ok nätter. Jag är dock som vanligt när jag är gravid, ligger vaken nån timme mitt i natten och blir stressad för att jag inte sover. Såååå onödigt! Hoppas ni får en lugn natt i natt, satsa på en tidig kväll!

Pernilla sa...

Jobbigt med ditt icke-sovande. Det är så jobbigt när man hamnar i den där spiralen!

Det värsta är att varje gång jag satsar på tidiga kvällar så sabbar de det hela. Så jag har gett upp. ;)

Fil längtade jag också efter när jag var utomlandsboende för lääääänge sedan. Fast just på bilden är det mild yoghurt naturell, min favvo.

Anonym sa...

Lite mer lockande än min räkmacka. ;-)