tisdag 10 juni 2008

Hur man vet att man har valt en bra man

Fotbollen (ja men suck, vem orkar bry sig?) har precis börjat och mannen begär största möjliga tysssstnad där han sitter med ölburken i soffan.

Jag utmanar ödet med en liten minidans med flashning av en vit bakdel och får inte skrik och bortviftning tillbaka. Det är bra. Mannen är bra. Han klarade testet så nu får han titta ifred.

Han grundade bra genom att komma hem med rosor. Han påstod att han hade läst bloggen och tyckte att jag behövde lite rosor. Jag vet nog vad det egentligen handlade om. Sverige-Grekland på Desperate Housewives tid. Fast han missade att säsongen är över.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vad roligt! Jag kanske ska göra samma test med mannen som likt din, sitter med en ölburk och hummar för sig själv med hörlurar i öronen (för bättre kommentatorer...suck)..

Här var det inte blommor, utan en tidning, som han vet att jag gillar, och fin choklad..och lite nackmassage i pausen. Man kanske inte kan begära så mycket mer?? :-)

Pernilla sa...

Låter som att din man också hade lite koll på hur man ska lägga upp det där.

Zlatan gjorde just mål. Lyckan är total.... :)

Millimu sa...

Hmmm lustigt sammanträffande! :)

Må då säga att din man är tolerant! Om min man hade kommit in, gjort en minidans och flashat en vit bakdel, medan jag såg på Midsomer murders så hade han fått både skrik, bortviftning och förmodligen något hårt kastat på sig. Fjärrkontrollen kanske...

Pernilla sa...

He he. Det gäller att flasha på rätt sätt. ;)

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Gott jobbat! Ska testa nästa gång det är motorsport på TV. Fotboll bryr han sig inte så vidare värst mycket om, maken. Motorsport däremot. Gud hjälpe mig. När vi var unga och nyförälskade trodde jag att det var mitt ansvar att följa honom på än den ena motortävlingen, än den andra. Nu, efter närmare 26 år tillsammans, har jag insett att det gör liksom varken från eller till. I de sammanhangen blir jag liksom osynlig... =)

/Anna

Pernilla sa...

Verkar helt logiskt Anna! Själv låtsades jag aldrig vara intresserad, när vi blev ett par spelade han själv fotboll i ett A-lag och hade match och träning jämt. Jag har sett honom spela en halv match. För att min kompis tvingade mig. :) Vi fyller helt enkelt en annan funktion.