onsdag 15 april 2009

En fågel twittrade i mitt öra

Läser på Twitter att Martina Haag äter lunch med Camilla Läckberg idag. Jag försöker ignorera alla omdömen jag måste skriva och så låtsas jag för några sekunder att jag också är en framgångsrik författare som lunchar med en annan sådan och skvallrar om branschen och utbyter råd om hur man får bästa dealen med förlaget. Eller vad de nu kan tänkas prata om där de sitter och säkert långlunchar.

Vad är väl en bal på slottet?

2 kommentarer:

FRIDA sa...

Man kan ju tycka att det minsta de kan göra är att bjuda mig dig, du som har fyllt år och allt...

PS. Jag tycker att personalen på Systemet har en skyldighet att fråga alla kvinnor under 50 efter leg. Tänk vad det hade kunnat göra för folkhälsan! DS.

Millimu sa...

Fast jag, som är samma fina årgång som Pernilla, får nog vara lilla fröken tvärtemot i den frågan. Jag blir alltid tillfrågad om leg och det börjar faktiskt kännas riktigt tröttsamt och inte ett dugg smickrande. Enda sättet att slippa visa leg är att ha med sig båda barnen. Då ser man hur kassörskorna liksom räknar i huvudet och kommer fram till att "nej, det är inte troligt att hon hunnit klämma ut dem innan fyllda tjugo...". För övrigt var det exakt ett halvår sedan jag senast blev tillfrågad om jag skulle ha ungdomsbiljett på bussen... ser jag verkligen ut som 16???

Nej, min enda ljuspunkt är att om det fortsätter på det här viset kommer jag i alla fall att se mycket ung ut som gammal!