fredag 5 december 2008

Be careful what you wish for...

För några veckor sedan önskade jag mig mer tid med mina barn. Funderade över det här med heltid och balans i livet. Och sedan gick det som det gick. Först rök jobbet. Sedan kom vattkopporna.

Stora E var hemma fredag-onsdag.
Igår torsdag var både Stora E och Lilla E på förskolan. Jag och maken var hemma med feber. Han värre än jag så jag fick vara den tappraste.
Idag är Lilla E sjuk och hemma. Inga vattkoppor än dock. De dyker väl upp nästa vecka.

Intervju idag igen. Hade hoppats få ringa återbud till den men som det ser ut just nu är det bäst att återigen putsa skorna och locka håret. Skulle även behöva ett spackellager för den här natten var inte fylld av sömn. (Och då är detta sagt ur en småbarnsfamiljs perspektiv så man behöver inte fundera på om natten var fylld med trevligheter istället)...

3 kommentarer:

Perny sa...

Att vara försiktigt med vad man önskar sig, om jag önskar att jag vinner 30 miljoner på triss, vad tror du det kan bli för bakslag på den önskan? Kan jag fortsätta önska det utan att vara orolig eller behöver jag se över den tror du?

Jag hoppas verkligen du får något av de jobb du söker, jag menar, så som du kämpar med febriga ögon och nypustade skor! Håller tummarna.

Pernilla sa...

Tack Pernysen. Du är söt. Se nytt inlägg.

Anonym sa...

håller alla tummar jag kan hitta...
/Jessica