fredag 5 december 2008

Triss

Pernys kommentar till mitt förra inlägg påminde mig om en sak jag hade tänkt blogga om idag. Jag fick se på tv i tre minuter idag, tills Lilla E sa "Inte kolla den" och ville byta kanal.

Vi fick se en äldre herre från Norrland skrapa fram 2 miljoner på Triss. Jag blev så lycklig för hans skull, han har nämligen gått arbetslös sedan i februari i år. Jag älskar när vinsten kommer till personer som verkligen behöver den. Jag var så rädd att han skulle få 50 000, det räcker ju inte jättelångt egentligen. (Nu ska ingen tro att jag skulle förakta en sådan vinst, jag ville bara så gärna att han skulle få mycket pengar). Det var så underbart. Han blev rätt chockad. Och var så söt.

Och Perny. Jag tror att du kan fortsätta önska det. Det är nog inte farligt.

1 kommentarer:

Perny sa...

Fast jag blir irriterad när jag sitter och ser äldre personer som vinner flera miljoner och ser helt oberörda ut och när dom får frågan om vad domska göra med pengarna så svarar dom något i stil med "ja vi behöver ju en ny brödrost" GE PENGARNA TILL MIG!!! SÅ KÖPER JAG EN BRÖDROST ÅT ER!!!! brukar jag fräsa, ganska högt då :D

Tack då kan jag fortsätta drömma och hoppas då :)