tisdag 2 december 2008

Telesnor

Denise Rudberg hade i höstas (minns inte exakt när det var) problem med sitt Telenorabonnemang och kallade dem Telesnor. Det var ett väldigt bra namn tycker jag så jag snor det rakt av, ok D? Jag har nämligen också problem med Telesnor. Till Denise ringde en proffsig kvinna och redde upp allt. Det lär inte hända här.

När jag började på det stora IT-bolaget fick jag en mobil. Då satte jag mitt abonnemang som vilande eftersom jag gärna ville spara mitt nummer ifall jag inte skulle få / vilja jobba kvar. Det SKULLE INTE KOSTA ETT DUGG enligt dem jag pratade med på Telesnor.

Nyss chattade jag med Telesnors kundtjänst.

12/02/2008 07:35:33PM
Kundservice: “Ok, det är inga problem att öppna upp det. Men eftersom det inte varit vilande mer än tre månader så kommer du få betala för de månader som gått medans det var vilande.”

Jag blir så jävla trött. Ingen jävel behöver någonsin göra sitt jobb rätt. Vissa av oss får inte ens en chans att försöka göra ett jobb rätt - vi åker ut innan vi ens har fått testa vad vi går för. Och nu ska jag betala fast det minsann var heeeelt gratis. Nu tjatar Telesnor om att det har stått i någon bekräftelse men att jag frågade flera gånger (pratade med tre olika om att lägga vilande) så fick jag ingen info om detta. Jag är helt säker. Jag tyckte nämligen att Telesnor var ett hyvens bolag då min kollega som hade abonnemang hos Tele 2 fick betala för att lägga sitt vilande. Visar sig att jag får betala dubbelt så mycket som hon.

Tack Telesnor. Kommer inte att fortsätta vara kund. Det var en lång och trevlig vänskap fram till idag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

HA ha ha! Telesnor, var ju ett yppans namn! Kram Anna

MonasUniversum sa...

Tacka vet jag Tele2....

Catharina sa...

Jo, men tjena! Åh, vad störigt!! Lätt att säga en sak och sen inte stå för det... ska man ALLTID behöva ta namn på den man pratar med på kundtjänst?? Man kanske skulle göra det till en vana?

Jag m.fl. har förresten startat en ny blogg som du kanske skulle gilla: http://networkingblogg.blogspot.com

Anonym sa...

Världen är såååå liten! I bloggen som nämns ovan skriver en bekant till mig, Anna. Och nu blir Pernilla tipsad!

kram Jenny (yes, JG)

Catharina sa...

Jenny - OJ, small world!!