tisdag 23 december 2008

Dubbelsäng

Stora E har tjatat om att hon vill att hon och Lilla E ska ha en dubbelsäng. Vi har skrattat och sagt att det heter våningsäng. Men efter igår är vi rätt säkra på att hon faktiskt menade dubbelsäng. De sov som små prinsessor hela natten. De låg tätt ihop och snusade sött. Efter 07 vaknade de, gick upp och lekte i sitt rum. De brydde sig inte ett dugg om att de hade så kallade föräldrar i ett annat rum. Dubbelsäng it is!

(Detta inlägg tog mig 25 minuter att skriva eftersom det fanns småfolk i huset som tydligen behövde hjälp just precis hela tiden och maken är på ärenderunda...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

:) Självklar julklapp till dina små! Så söta!:)
God Jul!
Kram :)

Anonym sa...

En kollega till mig hade sina två barn sovande i dubbelsäng i ganska många år. De hade ett barnsovrum med dubbelsäng, böcker och cd-spelare. Det andra barnrummet (tänk att det finns de som har flera barnrum...) var gemensamt lekrum. Barnen sov jättebra och kom aldrig tassande till sina föräldrar på nätterna. Perfekt vid nattning och läsning också! Själva har vi i höstas slagit till på en suverän våningssäng. Vit! Men så har vi också bara ett rum till våra tre barn!/ Åsa