tisdag 19 januari 2010

Grubbel grubbel

Jag känner att jag inte hinner med bloggen riktigt. Det är för att det pågår febril aktivitet i mitt hjärnkontor. Det har varit grubbel på riktigt hög nivå.

Nu har jag tagit ett beslut. Det känns bra. Jobbigt, men bra. Jag kan inte säga mer än så just nu. Det är inget farligt. Det är bra.

10 kommentarer:

annannadesign sa...

Jaha, och vi är inte ett dugg nyfikna... Inte alls!!! Grrrr...

Pernilla sa...

A-K, du vet hur det är. Ibland kan man inte helt enkelt. Men man får nog veta sedan. :)

MonasUniversum sa...

Jaha, en uppsägning med andra ord.

Förresten. Jag skrattade lite i helgen. Det visar sig att min Champagnekompis är sambo med din författarkompis's ex. Ledtråd: han äger ett ställe i Nacka som alla vi som bor i villa önskar att vi kunde få handla gratis i. Varje dag. Och om sambon har rätt så figurerar han i en av damens böcker. Kan den ha hetat Vänner? Eller nåt sånt.

Jävla liten värld man lever i.

Pernilla sa...

Bygg Ole eller Fredells?

MonasUniversum sa...

Jag har lite problem med outningen här men, hans förnamn börjar på F.

Pernilla sa...

Då vet jag nog. :)

Pernilla sa...

Tror att kanske fler förstår. :)

MonasUniversum sa...

Haha, så är det nog. Hur som så är det världens trevligast människa och det är få förunnade att ha en sån vän. Minns du inlägget när jag var hemma hos några kompisar, som slog vad om en sak och mannen fölorade vadet...och nu skall betala en väry nice weekend för mig och väninnan på nåt lyxhotell i Europa i vår? Det var han.

Catharina sa...

Haha, den enda affären jag kunde tänka på var Nacka Byggnadsvård. Men jag var out of scope. Inte för att jag hade vetat vem det var ändå (och inte för att jag bryr mig heller, är mycket mer nyfiken på vad det är för beslut som har tagits!!), men det var i alla fall roligt att Pernilla bara "Fredells eller Bygg-Ole". Och ska sanningen fram så har jag varit på Bygg-Ole, maken har handlat på Fredells, men ingen av oss har nånsin varit på Nacka Byggnadsvård, så man undrar ju lite hur den referensen kom in i mitt huvud...

KRAM

Pernilla sa...

Catharina, man kan väl Sthlms byggvaruhus på sina 10 fingrar. ;) Nacka Byggnadsvård tänkte jag inte alls på. Och din logik var ju lite... off. ;)
Kram tillbaks.

Och Mona, det är ju väry najs. Och det är ju kanske just sådana som har råd att vara så väry najs. De har rejäla påslag i den butiken. :)