fredag 22 januari 2010

Vid närmare eftertanke

Så sover jag hellre hos syrran under bokmässan. Det är ju det här med hotell och alla äckliga baciller. Och nu tar hotellen i Storbritannien det här till en helt ny nivå. No thanks säger jag. Uuuuuuu!

Ja, jag läste att de skulle ha på sig en specialdräkt men vem fan vet var den dräkten har befunnit sig. Byter de dräkt om de går till en nybäddad säng direkt efter en säng som någon har sovit i i en eller flera nätter redan? I don't think so.

Har jag erkänt att det fanns en tid då jag tog med mig egna lakan till hotell? Handdukar följer ofta med fortfarande.

Har jag erkänt att jag tog med mig lakan och handdukar till min första förlossning? Dock fick de ligga kvar i resväskan. Ja. Resväskan. (Det räcker inte med en liten weekendbag när man har bacillskräck). Jag insåg att det var kört när vattnet gick. It was messy och landstingets saker fick duga. Men hos Stora E (som var ett rätt litet och gult E då) drog jag gränsen. Där blev det inget landstinget inte. Hon ikläddes de kläder och små filtar som jag med stor noggrannhet hade tvättat två gånger för att få bort alla gifter. Den åkomman gick snabbt över kan jag säga.

0 kommentarer: