torsdag 7 januari 2010

SVT- see you in court.

Jag kommer att stämma SVT snart.
Stora är rädd för Gjerta och nu kan hon inte ens somna. Så fort vi flyttar på oss ur hennes rum så blir hon rabiat. Vad gör man?!!!!

4 kommentarer:

Nina sa...

Skicka mail till dem! Det hade jag gjort. Syrran skickade mail till Tv4 för hon var förbannad på dem att de sände reklam med våldsinslag på barnvänlig tid, och de ändrade det faktiskt.
Stå på dig!

Pernilla sa...

Kanske jag skulle göra. Det jobbiga är ju att det är svårt att veta i förväg vad barn tycker är läskigt. I det här fallet känns det som att det bara är min känsliga, fantasibegåvade dotter som är rädd. har inte hört av så många andra föräldrar att deras skulle vara rädda. Jag frågade dottern om hennes vänner är rädda också men då grät hon och sa "nej, det är bara jag för jag är yngst i klassen!"....

Nina sa...

Förvisso, men eftersom hon reagerar så finns det säkert fler barn som gör det. Hade min dotter varit yngre (hon är 13 idag) så hade hon säkert blivit rädd också eftersom hon är en tjej med extremt utvecklad fantasi och är otroligt harig. ;)

Bättre att skicka ett mail till dem och berätta så de vet, än att bara tiga still. Tycker jag. :)

Pernilla sa...

Ja, det borde jag kanske. Undrar om de har testgrupper som kollar? De kunde kanske utfärda ngn slags rekommendationsålder? Det hjälper ju inte att man tittar tillsammans heller, sett är sett liksom.