lördag 9 januari 2010

Jag ligger i lä

Alltså. Vad är min lilla klädkammare (har väldigt svårt för att använda walk-in closet när alla andra rum i mitt hus har svenska ord) jämfört med den här? Charlotta Flinkenberg vet hur man ska göra! Jag måste uppgradera både klädkammaren och kläderna.

Eller så skriver jag lite istället. Det blev inget ikväll. Det blev läsning av gamla brev och lite funderingar kring boken. Vi kallar det för researchkväll då!

5 kommentarer:

Malin sa...

Min klädkammare består av en liten garderob och två överskåp. Allt är intryckt, ihoptryckt och jag hittar ingenting :S

Pernilla sa...

Min man försökte just säga det till mig också. Att många har inte ens en klädkammare så var nöjd Pernil. Ja ja. Vad är väl en bal på slottet? ;)

Världen enligt J. sa...

Men den där länken var ju direkt...pornografisk! *suckar och blänger på mina opraktiska inbyggda garderober, med snedtak, från 40-talet, där det inte finns en tillstymmelse till glamour men däremot sågspån som ramlar ner från trossen i taket*

Catharina sa...

Hmm, vi håller på och planerar ombyggnation av källaren. Barnrum prioriteras, men kanske är det klädkammare som behövs :-)

Vi har en garderobsvägg i sovrummet som är kalasbra, men nu börjar maken prata om att sätta in datorn i hörngarderoben. Då måste mina klänningar hänga i källaren (för so far så finns det ju massor av plats och inga barnrum osv)... vet inte om jag gillar det.

För övrigt håller jag med om att ordet klädkammare duger. Jag tycker det låter lyxigt, walk-in closet låter lite överdrivet. Men visst, om man har det invid sitt master bedroom så :-)

Kram och gott nytt år

/Catharina

Nina sa...

Orättvist! ;)