måndag 24 november 2008

Busted!

När jag trodde att nattningen var klar länsade jag döttrarnas godispåse från i lördags. Det gör jag och maken varje söndag/måndag, tjejerna får typ tre godisbitar var och resten blir till oss.

Just hade jag tuggat klart på ett geléhallon. Då blev jag inkallad av Hennes excellens Lilla E. Hon drog mig till sig, höll sina små armar hårt runt min hals och ville "gossa gossa gossa". Jag hann tänka "shit, hon kommer känna lukten!"

-Mamma godi!
-Nej, mamma har inget godis.
-Mamma godi!
-Ja, på lördag får vi godis.
-Mamma godi!
-Godnatt lilla gumman.

4 kommentarer:

Jennica... sa...

Hahahaha!!!!
Känner så väl igen mig i mycket du skriver! Vi länsar också vår dotters godispåse....och hon är en hejare på att höra prasslet...när man tror att hon sover som bäst.

"Mamaaaa, vad gör du?" Och hon är så stor nu så hon fattar det här med ironi, så hon tycker det är hemskt kul att komma på sin mamma med dåligt samvete och munnen full med godis! :)

Pernilla sa...

Jennica, din dotter är ju så stor så hon borde ju komma ihåg att sakna sitt godis också! ? Våra köper nytt godis varje lördag och reflekterar inte över att de borde ha över sedan förra... :)

Unknown sa...

Shit. Ha ha. De behöver inte vara så stora för att avslöja en förstår jag...

Jennica... sa...

Jo, hon är ju 8 år nu och har full koll på exakt hur mycket hon har kvar. Men jag försöker påvisa att man bara äter godis på helgen...men tja, jag hör ju själv hur klent det låter! :)
Hon vet också att hon har en godisgris till mamma! :)