tisdag 11 november 2008

Insändare i DN idag

Kan verkligen inte hitta den på nätet men om du har DN i pappersformat så föreslår jag att du slår upp sid 27 i A-delen. Där har en Eva Andersson i Bromma skrivit en insändare om oss bloggare:

"Alla som har en blogg med under 100 läsare om dagen borde för sin egen skull radera den. Det finns en enkel anledning till att ni inte har så många besökare: Ingen bryr sig. Att skriva en blogg om sig själv är bland det mest egocentriska, självupptagna och oattraktiva man kan göra. Om man på fullt allvar tror att någon ids läsa om ofta händelselösa och ointressanta liv, då är nog inte personen i fråga helt sund."

Jag känner mig rätt lättad över att jag igår hade över 148 läsare. Puh. Då kan ju inte det Eva Andersson i Bromma skriver stämma på mig i alla fall. ;)

Nu måste jag sluta, ska skriva en insändare till DN och oroa mig för hälsan hos den som skriver insändare om osunda bloggare...

9 kommentarer:

Perny sa...

Hennes uttalande är lika med=om inte den stora massan uppskattar dig och din blogg så har du ett värdelöst liv och ska inte ta plats på internet för det är för dom coola och hippa. Jobbig inställning.

Det finns många bloggare som inte är intresserad av att ha över 100 läsare utan skriver bara för sin egen skull och för sina vänner.

MonasUniversum sa...

Mmm, glöm inte att hälsa från mig. Och jag undrar om hon bor nära mig...man kanske skulle hälsa på.

annannadesign sa...

Jag springer genast och raderar min blogg! Förlåt Eva Andersson för att jag är så dum i huvudet att jag bloggar för mina 20 läsare!

Pucko!!

Pernilla sa...

:) Skönt att veta att ni är med mig. Mona, en lätt sökning på hitta.se kanske kan fungera...? ;) Fast Eva Andersson känns som ett alias.

Jag hänvisar till mitt förra inlägg, viktigast är att skriva FÖR SIG SJÄLV.

m family goes västerut sa...

Hon skulle bara veta vilken glädje det kan vara! Spela roll hur många läsare man har, egentligen borde man inte ens ha räknare. Hon vet inte att man faktiskt skapar sig nya roliga kontakter på det här sättet. För att inte tala om att det kan vara ett sällskap för oss som är lite långt borta...

Jennica... sa...

Oj! Det var ord och inga visor....
Då är jag alltså egocentrisk, självupptagen och oattraktiv....plus att jag lever ett händelselöst och ointressant liv. Jaha ja.......hmm.....jag undrar hur Eva Anderssons liv är.....måste vara ganska trist det med eftersom hon orkar skriva en SÅ KORKAD OCH INSKRÄNKT insändare!!! Men vad vet jag....som är såå ointressant....
KRAM till er andra ointressanta! ;)
Jag läser er med glädje!

Unknown sa...

Jaha, men då lägger jag ner då. Klart slut liksom. Ha Ha! Stackars "Eva". Att hon skriver till en papperstidning om bloggar. Lilla kära söta stackare vad hon har missat poängen. Men men, det är väl inre demoner hon får tampas med.

Pernilla sa...

Ja, man kan ju tycka att hon bättre hade nått ut till sin målgrupp om hon hade besökt några av dessa hemska bloggar hon skriver om. Dessa ointressanta som skrivs av oss osunda. ;)

Jag gillar också att läsa er! Så det så!

Ett skrivande lantliv sa...

Ja det är väl lika bra att radera då...haha. Nej, det är väl klart att man skriver lika mycket för sin egen skull (om inte mest), som för sina läsare. Och jag undrar hur mycket tid insändarskribenten ägnat åt att studera alla dessa "händelselösa människors" bloggar :-)Det verkar ju som om hon har en hel del tid över...