lördag 10 juli 2010

Australien

Vi drömmer om att åka till Australien. Vi siktar på 2012 då vi firar tioårig bröllopsdag och förhoppningsvis har lyckats spara ihop stålarna som krävs. Jag har börjat göra lite research och eh...

"Det finns också en hel del ormar varvid många är giftiga. Australien är ett perfekt land om man är intresserad av att se ett rikt djurliv."

Jag vet inte jag. Australien, är det något att ha egentligen? Dyrt att flyga till är det ju också.

6 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Du, när jag läste första meningen så tänkte jag: ehh, vafan tänker hon med...!

Mia, Businessmorsan sa...

Nya Zeeland! Åk till Nya Zeeland istället. Inga ormar. All världens naturtyper samlad på två öar. Lika lång flygresa - eller litet längre, faktiskt. Lika mycket "down under" eller så... Och, som sagt, inte en endaste orm på Nya Zeeland. Kan det bli bättre?!...
Kram,
/ Mia

MonasUniversum sa...

Honey, svarade du någonsin på fråga om rostfria diskbänken? Kommer ju f-n inte ihåg under vilket inlägga jag ställde frågan..

Isa sa...

Nya Zeeland slår jag också ett slag för! Skulle inte åka till Austrlien just p ga av alla giftiga ormar och spindlar men det är jag det..:-)

Pernilla sa...

Alltså, jag visste ju att det fanns många läskiga djur och äckliga ormar där men jag hade bara inte läst det sådär tydligt. He he. :)

Nya Zeeland låter absolut trevligt. Väry. Tror dock att vi ska försöka kombinera lite. Tänkte inte åka bara två veckor om vi väl kommer iväg. Men inga ormar gjorde ju att Nya Zeeland seglade högt upp på listan.

Mona, det gjorde jag nog inte. Vad ville du veta? Vi är nöjda med vår men jag tycker nog att lite större hoar inte hade skadat. Men vi har två hoar - hade aldrig velat ha bara en!!! Vad ville du veta mer? Maila så kommer jag lättare ihåg att svara... :)
skrivarmamma@gmail.com

sandyekman sa...

Vi åker i december/januari!
Det är ett underbart land.
NZ har jag inte besökt men det låter ju också helt ok;))