torsdag 22 juli 2010

Kan inte

Skriva mer idag. Nya grannen bjuder på rosevin (jag vet hur det stavas men hittar inte tecknet på min puckade iphone). Jag som inte skulle dricka vin förrän till helgen...


Skickat från min iPhone

5 kommentarer:

Simona sa...

Torsdag är väl helg?

Pernilla sa...

If you say so. :)

Carolina sa...

hela sommarlovet borde vara helg för lärare - de vanliga helgerna är ju arbetstid...
& tecknet sitter bland siffrorna, längst ner till höger ungefär - det är kul när du känner dig tvungen att skriva en hel mening extra på den långsamma telefonen bara för att ETT litet tecken har gömt sig ; )
Nu har jag bredband igen, så nu verkar det vara slut med präktig arbetstakt... jag behöver REHAB tror jag!

Mrs C sa...

Håll inne e en liten stund på tangentbordet, så kommer det upp fler alternativ, dvs. éèê m.fl. Funkar på andra bokstäver med. :)

Annars tycker jag rosé låter som en mycket god idé.

Pernilla sa...

Japp. En hel jävla mening på iPhonen. Då vet ni hur mån jag är om att stava rätt. Det är jag liksom. Rättstaverskan. När jag upptäcker ngt som är felstavat blir jag generad för jag kan faktiskt. Hade typ alla rätt på stavning alltid. Och jag är fröken. Jag ser det mesta. Ändå kan jag inte klara av att själv stava fel. Det är pinsamt. När det gäller mig. Tack för support! Ska kika på det där. Later.

Och några timmar senare var jag välfylld med både rosé och rött. Och ändå stavar jag helt rätt. Tror jag. Orkar inte checka.