lördag 17 juli 2010

Dagens blonde moment

Jag har så mycket jag vill blogga om, saker som har hänt under veckan. Jag är just nu dock för upptagen med att smälta dagens blonde moment. H E R R E G U D vilket blonde moment!

När man har rest har man smutstvätt. Vi hade knappt kommit in förrän jag började sortera. Trots mitt pedantiska, lätt anala sinne så sorterar jag inte smutstvätten när vi är iväg. Allt läggs i samma påse. Som maken sedan lägger i en väska. Då måste jag tvätta väskan. Trots att smutstvätten ligger i en påse. I väskan. Ja ja. Ni vet redan hur det ligger till med mig.

Häromkvällen var vi hos min mammas man. De är inte gifta, bor inte ihop men pojkvän låter lite töntigt när de är över 50 båda två... Ni fattar. Han är bonde och har således en bondgård. Barnen lekte och hade skoj hela kvällen, i vita tights. Som jag hade satt på dem. När vi skulle på bondgård. Det var onsdagens blonde moment.

Idag skulle jag försöka fixa onsdagens blonde moment. (blir inte klok på om det ska vara två ord och om det ska vara med eller utan e på blonde men det får vara såhär nu). Vi kommer hem och jag gräver fram tightsen och en blus som jag har haft liggandes med konstig svart fläck. Tar fram klorinflaskan (som jag SÄLLAN använder så alla miljögalningar kan vara tysta) och häller i klorin i en rosa liten vanishboll. Sätter igång. Den vita tvätten + klorin + råååsa vanishboll.

Går och packar upp. Råkar kika in i tvättstugan och ser att de vita tightsen inte ser så vita ut längre. De ser lite rosa ut.

Rosa vanishboll + klorin + vit tvätt = DÅLIG kombination. Väldigt dålig. Jag är så jävla pantad. Sa jag att jag hade tvåa i slutbetyg i kemi? Jag var fan inte värd mer, helt klart.

1 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Haha, förlåt, men det var roligt.
Sen undrar jag över "lätt anala sinne", hur tänker du då?