lördag 31 juli 2010

Och så

Lite baguetter också. Diagnos? Tror det.
Maken har börjat läsa mitt manus. Jobbigt!
Jag har också börjat läsa.
Har MASSOR att skriva om...

5 kommentarer:

åsa2 sa...

Jag lämnade mitt manus i mars och har inte läst en rad sen dess. Men jag har ändå skrivit om ungefär halva , i fantasin alltså. Jag menar, jag vet hur det borde vara. När jag får tid nästa gång.

Så härligt det låter ändå, du verkar ju vara väldigt "på" fortfarande så det går säkert hur bra som helst. Kan vi inte få en liiiite mer nedskriven hint om vad boken handlar om förresten, inte bara ett collage?

Pernilla sa...

Ingen mer hint. Sorry. :) Jag är lite vidskeplig där. Eller paranoid. Eller fånig, välj själv.

Och jag har också funderat och skrivit om i huvudet under perioder. Nu har jag bestämt mig för att bli klar "i sommar" och "i sommar" har två veckor kvar för mig. Dags att slita på lite.

Simona sa...

Darling. Trodde först du blivit knäpp som la upp b*js på bloggen. Men men, nu ser jag vad det är.

Stackars dig. Det ÄR jobbigt. Skitjobbigt. Det hör till.

Anonym sa...

Bi inte ledsen om han inte tänder på manuset. Mina f d pojkvänner brukade somna när de läste mina...Män går igång på andra saker ofta. Finns det ingen pistol med så är det rätt kört.

Säger fördomsfulla Johanna
PS: Fast du kanske har pistoler med? :-)

Johanna W (Jojo)

Annika sa...

Modig du är som låter din man läsa! Min man läser inte romaner överhuvudtaget, så jag tänker inte låta honom läsa min heller. Det skulle vara helt meningslöst och han skulle garanterat haka upp sig på en massa ovidkommande saker. För mig ovidkommande, alltså. Men vi är i alla fall överens om detta. Som tur är.