onsdag 24 augusti 2011

Är "äntligen" hemma

Och här finns ingen mat till matlåda. Det finns tvätt till förbannelse. Det finns trötta föräldrar. Det finns inga jympapåsar packade. Det finns bara trött, tröttare, tröttast. Terminen har hållit på i tre dagar och jag vabbade en. Känns som att vi är i oktober. Minst.

Och så har jag ont i örat. Det piper konstant. Och ljud förstoras. Det är rätt bra när man jobbar i klassrum. Väldigt bra.

Och idag är det synd om mig. Fast det finns många som har det riktigt mycket värre så tycker jag synd om mig ändå. It's my blog and I cry if I want to.

4 kommentarer:

/nina sa...

ugh, usch, fy ... har lätt att få samma känsla och känner heeeelt igen mig. Enda lösningen är planering. Skittrist men funkar. Handla 1 gång/vecka, gå igenom kalendrarna tillsammans på söndagen, packa i förväg, lägga fram kläder dagen innan, ....äh, du vet. Du kan. Du har gjort det. Jag med. Men det är så trååååkigt så ofta blir det lite tv, ett glas vin, läsa bok, träffa vänner istället för den där satans PLANERINGEN.

Pernilla sa...

Nina. Du har ju hängt här ett tag. Tror du att det var JAG som var ansvarig för planeringen den här veckan? Jag försökte mig på delegering. Men jag tänker inte gå på den där "havereringsmetoden". Det blir nytt försök nästa vecka.

/nina sa...

haha ;-) jag är väl skadad av att vara frånskild - då är det JAG eller ..ähum.. JAG som gör jobbet. Å andra sidan kan jag leva som en jobbnarkomaniserad singel den andra veckan och inte planera ett dugg. DET är en ganska bra kombo, gör att man överlever. Och vadå delegera? är DU planeringschef? Sålänge din äkta hälft uppfattat detta som en delegering har du huvudansvaret, vill du ha det så? (obs detta skall läsas med ett leende i mungipan, tro inte att jag inte känner igen mig!!!)

Pernilla sa...

Japp. Du har rätt. :)
Vi har dock lite olika ansvarsområden här i AB Familjen och jag vet inte om rollfördelningen någon gång har diskuterats grundligt i styrelsen. Vi får nog ta och lösa det.